Blogginlägg

Glas-guide
17 Mar / 2017

Glas-guide

Djungeln av glas kan ibland verka komplicerad och det förstår vi om man inte har koll på vad till exempel socket-storlek, diffuser och precooler egentligen betyder. För att göra det hela enklare har vi skrivit en kort text som introducerar dig till världen av glas och tillbehör.

Legalisering
17 Feb / 2017

Legalisering

Den 12 februari 2017 kom ett historiskt och glädjande besked för två svenska patienter och inte minst för hela legaliseringsrörelsen. Läkemedelsverket beslutade att godkänna det holländska läkemedlet Bedrocan, alltså renodlat cannabis, för att lindra deras smärtor. Nu slipper de använda sig av tunga opiater och liknande "medicin" och kan istället fokusera på livets goda och allt vad det har att bjuda på.

Facebooks censur
15 Jan / 2017

Facebooks censur

Visste du att Facebook filtrerar bort inlägg från sidor som anses vara politiskt inkorrekta? Inte bara politiska sidor som tar ställning i "känsliga" frågor utan även alltså headshops som Smoketower och andra sidor som uppmuntrar till legalisering av cannabis. Vad måste man göra för att automatiskt få alla nya inlägg då?

1000 följare!
25 Dec / 2016

1000 följare!

Snart är det nyår och passande nog når vi strax upp till 1000 följare på Instagram! För att fira har vi förberett vår kanske hittills tyngsta giveaway, förutsatt att vi når vårt mål på tusen följare. Hjälp oss genom att dela tävlingen och tipsa dina vänner!

Julklappar
11 Dec / 2016

Julklappar

Precis som förra året och året därpå har vi även detta år försiktigt skissat fram 12 stycken prisvärda och välkomponerade paket (om än bättre än tidigare år) med allt ifrån bongar, pipor, vaporizers, rullpapper m.m. i olika prisklasser, allt med en fin rabatt dessutom. Funkar kanon att ge bort i present till både vänner och familj, men självklart också till sig själv. Vi på Smoketower har personligen godkänt innehållet i dessa paket så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Kolla in dem här!

ST Sponsorskap
13 Nov / 2016

ST Sponsorskap

Smoketower har i dagsläget tre olika typer av sponsorskap beroende på vem du är, vad du gör och vad du har för planer och ambitioner med vårt samarbete.

Läs igenom de olika typerna nedan och se om något passar dig!

Visar 1 till 6 av 128 (22 sidor)