Your most trusted online headshop
close

Lediga tjänster

Smoketower.com söker en engagerad och mångsidig kundtjänstmedarbetare med det där lilla extra!

Företagspresentation:
Smoketower.com är ett varumärke under företaget Nordic Trade Tower AB (NTTAB) som säljer högkvalitativa röktillbehör för rökaren. Smoketower föddes redan 1995 är idag nordens ledande headshop-butik online där vi säljer alltifrån vattenpipor, pipor, div. röktillbehör till vaporizers och andra livsstilsprodukter.

Var med och forma Smoketower till Europas bästa headshop!

Ta del av vår passion och sök dig till oss, vi kan erbjuda dig något som ingen annan arbetsgivare i Sverige kan erbjuda. Vi söker dig som är passionerad för 420-kulturen och vågar ge allt för att uppnå uppsatta mål. Du är självgående, vågar ta initiativ, och gillar att ha många bollar i luften.

Vi som arbetar inom NTTAB har en stark passion och engagemang för det vi gör och fokuserar alltid på resultat. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar ett högt tempo, är en van datoranvändare,  tycker om att ha mycket kundkontakt samt strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.


Beskrivning av tjänsten:

Tjänsten är på 50% med arbetstider Månd-Fred 10:00-15:00 (lunch 12:00-13:00) men för rätt person så finns möjligheter till en heltidstjänst framöver.

Du kommer att i första hand ta emot telefonsamtal och svara på mail samt ha hand om vår chatt.

Under lugnare perioder kommer du rycka in där det behövs hjälp utöver kundsupport, med att plocka ordrar, inventera och justera lagret etc.


Konkreta arbetsuppgifter:

-Svara i telefonen.

-Svara på mail och hantera chatten.

-Kunna produkterna och ge support för dem.

-Ta emot order från kunder och återförsäljare och lägga in i vårt affärssystem.

-Plocka och packa ordrar vid behov.

-Inventering och lagerarbete.


Krav på person:

-Du talar svenska flytande och har mycket goda skriftliga kunskaper i det svenska och engelska språket.

-Tidigare erfarenhet av kundtjänst.

-Stresstålig.

-Snabb på tangentbordet

-Ett intresse för branschen är starkt meriterande.


Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande tjänst i ett företag under stark tillväxt och för rätt person finns stora möjligheter för att utvecklas. Jobbet är krävande och det behövs en multifunktionell person som klarar av alla dessa funktioner som jobbet innebär.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Halvtid tillsvidare
Arbetstid: 10-12 samt 13-15

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Maila in CV, personligt brev och foto till jobb@smoketower.com.

​Välkommen med din ansökan!

Smoketower Teamet