Varukorg

Knaster

Knaster är en riktig klassiker som vi i Skandinavien ofta minns sedan barnsben. Produkten marknadsförs som luftförbättrare på grund av tobakslagar i Tyskland där den tillverkas men användarna använder det ofta som substitut till tobak. Intressant nog består Knaster av ingredienser som under väldigt lång tid varit använda av amerikanskt indianfolk som rökt dem under ritualer, men finns nu i modern förpackning i flera olika naturliga smaksättningar. De testas också för insektsmedel och bekämpningsmedel regelbundet för att vara säker på att användarna inte får i sig något dåligt. Observera dock att tjära alltid är en biprodukt vid förbränning, dock kan man med stor säkerhet säga att Knaster gör avsevärt mindre skada på kroppen än tobak.

Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Vanilla är smaksatt med vaniljarom. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid rituella til..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Knaster | Special Quality (35g)
Populär
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Special Quality är smaksatt med damiana och humle. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa v..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Knaster | Hampa (80g)
Populär
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Hemp är smaksatt med hampa-arom och detta är en extra stor förpackning som levereras i en klassisk plåtburk. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradi..
279 SEK
Exkl moms:223 SEK
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Hemp är smaksatt med hampa-arom. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid rituella tillfä..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Fresh är smaksatt med grönmynta och mint-arom. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid r..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Whiskey är smaksatt med whiskey-arom. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid rituella t..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Red är smaksatt med Eriodictyon californicum. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid ri..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Knaster Cherry (35g)
Populär
Rökblandning som med fördel används istället för tobak vid cigarett- och jointrullande. Helt utan nikotin och tobak. Knaster Cherry är smaksatt med körsbärs-arom. Ingredienserna i denna naturliga örtblandning har en lång tradition bland infödda amerikaner. Till exempel röktes dessa vid rituella t..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)