Varukorg

Annabis

Annabis
Cremcann Q10 natural face cream 15 ml.
Fynd
Creamcann Q10 är en hudkräm med hög halt av Omega 3,6 och 9 i kombination med koenzymen Q10 och passar all hud, även känslig. Det höga värdet av Q10, hampfröolja och extrakt återfuktar, tillgodoser och hjälper till mot rynkor. Krämen absorberas enkelt och kan användas under smink.Rekommenderad a..
89 SEK 129 SEK
Exkl moms:71 SEK
Bodycann Body Milk Natural 250 ml
Fynd
Bodycann Body Milk gjord på hampa, innehåller bland annat havssalt, olivolja och aloe vera och är rik på mineraler. Bodymilken är enkel att applicera och kladdar minimalt då den absorberas väldigt fort av huden. Passar all typ av hud, även känslig.Rekommenderad användning: Kan appliceras flera g..
99 SEK 169 SEK
Exkl moms:79 SEK
Cremcann Hyaluron Natural Face Cream 15 ml
Fynd
Denna hudkräm är rik på Omega 3,6 och 9 syror i kombination med 3 typer av hyaluronsyra, bland andra naturliga ingredienser. Den är lämplig för alla typer av hud, även känslig. Tack vare sin fina konsistens är denna kräm väldigt lättabsorberad och kan användas under smink.Rekommenderad användnin..
79 SEK 129 SEK
Exkl moms:63 SEK
Balcann Oak Tree Bark Gel 75 ml
Fynd
Med noga utvalda aktiva ingredienser samt Omega 3 och 6 gör denna gel till en effektiv återfuktande agent när det kommer till torrt eller sprucken hud. Ekbark innehåller massa näring, däribland B12, järn och kalium. Gelen kan användas till hela kroppen, även de mest känsliga områden. Rekommenderas ä..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Handcann Natural Hand Cream 75 ml
Fynd
Det mättade fettsyrorna och andra naturliga ingredienser i denna kräm gör den högst pålitlig när du behöver en bra handkräm. Den absorberas väldigt enkelt och fort och lämnar huden kladdfri. Krämen innehåller en hög dos av den naturliga koenzymen Q10, vilket är känt för att reducera rynkor.Rekom..
79 SEK 129 SEK
Exkl moms:63 SEK
Varicann Q10 Gel 75ml
Fynd
Varicann Q10 Gel med en unik kombination av naturliga ingredienser ger en fräsch känsla och är perfekt för att smörjas överallt på kroppen, framförallt benen. Tack vare dess gelé konsistens är produkten enkel att applicera samt absorberas fort av huden.Rekommenderat användning: Kan appliceras ef..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Menthol Hemp Gel 200 ml
Fynd
Menthol Cooling Hemp Gel är idealisk för massage och kan användas på hela kroppen. Produkten rekommenderas för vuxna oavsett om du tränar eller ej. Originalreceptet innehåller 14 olika naturliga substanser som samverkar för att din hud ska få en skön upplevelse.Rekommenderad användning: Efter be..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Arthrocann Warming Gel 75 ml
Fynd
Arthrocann Gel med hampfröolja, hampaextrakt, kollidialt silver och är rik på Omega 3,6 och 9. Den innehåller en unik och funktionell kombination av 16 olika naturliga ingredienser. Denna värmande gele innehåller även chiliextrakt med capsaicin med kanel. För atleter är detta ett bra sätt att värma ..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)