Varukorg

Arizer

Arizer

Arizer är ett företag som trots att bara ha släppt fyra olika enheter har fått ryktet att vara ett företag värt att följa och investera sina hårt igentjänade pengar i. Kvalitet före kvantitet är definitivt ett motto för dem. Arizer har släppt endast högkvalitativa, äkta ört-vaporizers i både portabla och stationära format så att du kan vara säker på att hitta något som passar dig. De har en seriös approach till världen av förångning, vilket bland annat betyder att de inte använder sig av plast för interna komponenter som kommer i kontakt med dina örter, endast keramik, metall och glas. Deras produkter har justerbara temperaturer, konvektionsuppvärmning istället för konduktion och de fungerar för aromaterapi förutom deras mer uppenbara förångningsanvändning, vilket betyder att du kan vara säker på hög kvalitet och lång produktlivslängd. Deras maskiner kan tyckas vara lite dyra men det är vad du måste vänja dig vid om du letar efter högpresterande vaporizers som dessa. Om du vill sluta röka helt och istället börja förånga som din primära metod av konsumering av örter, så är vanligtvis ett märke som Arizer ett av de bästa valen. Arizer är kända för deras högkvalitativa maskiner som producerar högkvalitativ och smakfull ånga. Vi lämnar dessutom ett års garanti på alla maskiner från Arizer så du kan känna dig trygg med din investering!

Detta är de utbytbara delarna som behövs om du har råkat ha sönder värmeelementets glaskoppling i din stationära Arizer-vaporizer. Originalkomponenter från Arizer som passar både Extreme Q och V-Tower.Ingår: Skydd till glasvärmare Isolerings-sleeve Nätgaller (Screen) Instruktioner för repara..
189 SEK 239 SEK
Exkl moms:151 SEK
Mini whip i glas och inkluderat filter, för anslutning med Arizers Extreme-Q ballongsystem. Vänligen notera: denna del är endast kompatibel med munstycket i frostat glas.Längd: 10 cmVid återförsäljarköp: 1 st/pack..
89 SEK 159 SEK
Exkl moms:71 SEK
Air II är uppföljaren till originalet Air från Arizer, alltså en bärbar vaporizer för örter i premiumklassen. Tvåan har exakt samma storlek och utseende med endast några mindre förändringar på utsidan. På insidan däremot ser vi flertalet nämnvärda förbättringar som gör detta till en värdig uppgrader..
2 199 SEK
Exkl moms:1 759 SEK
Arizer Solo blev prisad över hela världen som en av de mest välsmakande portabla förångarna för örter, och nu har tvåan kommit. Vissa saker är samma som förut, till exempel att ångan färdas genom 100% glas och att kammaren är tillverkad av keramik, men vi har också flera förbättringar såsom LED-skär..
2 299 SEK
Exkl moms:1 839 SEK
Glass Cyclone Bowl för Arizers stationära vaporizers. Inkluderar ett platt närgaller och en svart 'cool touch' topp.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Inkluderar två kupol-skärmar och två platta skärmar. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Passar de stationära förångarna Extreme-Q och V-Tower från Arizer.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Ett munstycke från Arizer som passar slangarna till Extreme Q och V-Tower. Tillverkat i högkvalitativt glas.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
49 SEK 69 SEK
Exkl moms:39 SEK
En slang tillverkad i högkvalitativt och livsmedelssäkert silikon från Arizer som passar deras stationära vaporizers Extreme-Q och V-Tower.Ingår: Slang (90 cm) Glasadapter Munstycke i glas Dome screen (nätgaller)Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Aroma Dish för potpourri och aromaterapi från Arizer som passar förångarna Solo och Air. Tillverkad av högkvalitativt glas.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
39 SEK 69 SEK
Exkl moms:31 SEK
Ett extra långt munstycke (kallas även Aroma Tube) från Arizer som passar både Solo och Air. Tillverkat av högkvalitativt glas.Längd: 115 mmVid återförsäljarköp: 1 st/pack..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Arizer V-Tower kan vara den mest effektiva slang-använda vaporizern på marknaden idag. Tillverkas i Kanada av Arizer. V-Tower har en digital display som ger användaren möjlighet att exakt kontrollera temperaturen. Även om V-Tower inte har lika många funktioner som storebrodern Extreme Q kan den fort..
1 199 SEK 1 399 SEK
Exkl moms:959 SEK
Den nydesignade vaporizern Extreme Q, introducerad av Arizer, är en utav marknadens mest funktionabla vaporizers. Den erbjuder användaren den unika möjligheten att avnjuta en smakrik ånga via en ballongpåse eller via slang. Den har också en digital temperaturregleringsfjärrkontroll som kontrollerar ..
1 899 SEK
Exkl moms:1 519 SEK
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)