Julen närmar sig med allt vad det innebär av pyntande, oändligt spelande av Nu är det ju-ju-ju-jul igen, stjärnor i det blå- och bakverk som ska bakas. Brända pepparkakor och diskussionen om russinens vara- eller inte vara i lussebullarna hör julen till. Pepparkakshus eller marabouhus? Hunden får tag på pepparkaksdegen. Sockerlim som inte fäster, någon åt visst upp chokladknapparna och glasyren går knappt att krama ur tuben med tång ens en gång. Maten handlas in, kidsen lussar, snön skottar inte sig själv. Svärmor insisterar på att julen ska firas som den alltid har gjort, för det är ju så mysigt. Barnen kommer med önskelistor som hade räckt fram till studenten medan man hittar nya gråa hår och funderar på exakt hur snälla de varit. En lugn kväll hemma offras plikttroget för att gå på julbord och få bordsplacering bredvid Anette på Ekonomi. Fötter som inte får fäste i snön, tår som domnar bort och tappade vantar. 

Julen kan i all sin härliga anda innebära en del stress, vilket sällan är till fördel när man ska vara kreativ i val av klappar- så för att bidra till en mer avslappnad jul kommer här en tipslista på julklappar till dig själv eller någon du bryr dig om!

 

MYSIGA KLAPPAR

 

Raw Rolling papers x Raw Black Spacesuit - Finns det något bättre än att spendera mellandagarna i något mjukt och bekvämt när man låter mat och julgodis sjunka in? Med Raw Black Spacesuit peakar mysfaktorn, med avtagbar ansiktsmask för kalla dagar, smart stash och dessutom med inbyggd rullbricka! En perfekt present till din rökande livsnjutare till partner eller gode vän!

RAW Limited Box - Med RAW Limited Box får man ett helt kit med användbara produkter! Flera uppsättningar papper, 32st cones, filter + färdigrullade filter, bricka med magnetlock, stash för papper, meckdosa och kortlek med RAW Black-tema. Det är RAW kärlek!

RAW Santa Julstrumpa - Något ett riktigt RAW-fan hade älskat! Smått och gott från RAW i en stor och härlig julstrumpa att hänga över spisen.

Ona Mistingdome - God doft, stilren design med LED-ljus i flera färger och stillsam dimma tar stämningen i rummet till en ny nivå! Har man väl fått in en ONA Mistingdome i hemmet kan man snart inte föreställa sig att vara utan. En mycket trevlig produkt utan störande ljud, det enda du hör är ett fridfullt porlande som ligger fint i bakgrunden. En klockren present som passar alla! (Ona Liquid köpes till separat) 

Nebula Boost - Är någon av dina nära & kära en munchie-fantast? Med Nebula Boost har det aldrig varit lättare att göra sitt eget olje/smör-infusion med perfekt resultat och ultimat aktivering av örtmaterialet varje gång! Finns både i klassisk originaldesign och den uppgraderade Black Edition. Med en Nebula Boost blir nästa års julbak något utöver det vanliga!

 

SPÄNNANDE KLAPPAR

 

Lyxigt snuff-kit i läderfodral - Efter jul kommer nyår! Låt din speciella person imponera på festen med detta läckra snuff-kit med högkvalitativa verktyg och en känsla av lyx med stentäljsplattan och fodral i svart mocka. 

Zenco - En vaporizer som bjuder på en unik rökupplevelse! Zenco passar både till torra örter och 510-gängade cartridges och ger len, smakfull ånga som du "dricker". Extra festligt helt enkelt och ett solklart komplement till samlaren eller den stilmedvetna örtnjutaren!

DynaVap - Batterilös och slitstark vaporizer i titan som skulle kunna överleva en mindre apokalyps. Perfekt för microdosering eller för den som vill experimentera utan att riskera att förstöra några elektriska delar. DynaVap har tagit branschen med storm och är en fin gåva i sig själv eller kombinerad med tjusigt fodral, ställ och stormtändare. Kittad och klar! 

 

PLÅNBOKSVÄNLIGA KLAPPAR

 

Blunts/Cones - Julen måste inte kosta skjortan. Vi har flera produkter perfekta för den med tajtare budget men som ändå vill ge bort en skön present. Blunts och smaksatta cones är ett kul och lekfullt alternativ som ger lyxiga rökstunder! Plocka ihop favoritsmakerna, en ny fin tändare och lägg i en korg eller ask tillsammans med godis och snacks. En garanterat uppskattad och omsorgsfull julklapp utan ruinering!

Rökelse/Rökelsehållare - Ett prisvärt sätt att ge bort mysstämning man lätt glömmer bort att unna sig själv, men som gärna används när det väl finns hemma. Kombinera goda rökelser med en vacker rökelsehållare i mangoträ och palo santo för rena energier till din holistiske vän! 

Samlarprodukter från G-Rollz - Känner du någon som älskar Prince, Marilyn Monroe eller Hello Kitty? G-rollz har ett brett utbud av prisvänliga röktillbehör i vackra färger och motiv från konstnärer och världskända profiler. Ge bort en dekorativ bricka och ett nytt, fräscht askfat eller grinder! Vill man ändå slå på stort finns även högkvalitativa rullbrickor i hållbart odlad bambu med must-have tillbehör inkluderat. Finns i flera modeller och prisklasser!

Presentkort - Om du är osäker på vad i sortimentet som hade varit den mest skarpladdade presenten erbjuder vi Presentkort där du själv bestämmer hur mycket du vill ge bort och den tilltänkta kan välja fritt bland över 4000 artiklar!

 

För att vara säker på att få dina paket i tid innan jul rekommenderar Posten att man lägger beställningar senast den 20/12. Vi ansvarar ej för Postens eventuella förseningar. Ute i sista minuten? Vi håller extra öppet i butiken lördag 23/12 samt 30/12 från 11-16 så att du kan säkra ett maxat firande! Och om du inte kommit undan så ta för all del med svärmor. 

En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Team Smoketower!