Varukorg

DynaVap

DynaVap
Dynavap | The M VerdiuM (2021)
Nyhet
2021 års "M"-modell från DynaVap är här i efterlängtad grönaktig VerdiuM!Detta är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är den gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för b..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Dynavap | The M RosiuM (2021)
Nyhet
2021 års "M"-modell från DynaVap är här i den populära lilaguldiga färgen RosiuM!Detta är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är den gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapt..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Dynavap | The M AzuriuM (2021)
Nyhet
2021 års "M"-modell från DynaVap är här i kyligt blå AzuriuM!Detta är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är den gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för bongar och bu..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Slim Stash XL från DynaVap gjord av Padauk-trä. Slim-stashen har ett förvaringsutrymme som passar din XL eller XLS VapCap (109 mm)...
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Slim Stash från DynaVap gjord av Padauk-trä. Slim-stashen har ett förvaringsutrymme som passar din VapCap i standardstorlek (92 mm)...
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Den nya och förbättrade VapCap Omni från DynaVap är här för att ge dig en ännu mer förfinad upplevelse. Omnin är känd för sin luftflödeskontroll och nu är den ännu bättre! Kondensorn har designats för att underlätta en mer effektiv övergång från ångvärmen inuti kondensorn till luften utanför, för at..
2 299 SEK
Exkl moms:1 839 SEK
DynaVap's nya tolkning av deras VonG vaporizer, gjord av titan och trä, har designats om med nya precisionskomponenter. Den trippel-trippel-tandade designen gör det lätt att greppa och rotera träomslaget, som öppnar och stänger lufthålen, för att justera luftflödet.VonG har den populära funktionen A..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
VapCap M 2021 är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är VapCap M gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för bongar och bubblers, och den populära funktionen Adjust-a-bow..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Maintenance kit från DynaVap för rengöring av VapCaps inkluderar: 5 bomullspiprensare 3 kondensor o-ringar 5 värmetåliga o-ringar 1 DynaWax Använd DynaWax för att smörja in o-ringarna (om du har en vapcap av trä fungerar detta även som en uppfräschare)..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
VapCap BB9 från DynaVap är ett tillbehör till din VapCap där du sätter dina vanliga VapCap Stål eller titanium tip. Vapea sedan ångorna precis som du gör idag! Det som skiljer denna från de vanliga är, förutom att det är glas, även finns beads i röret som fungerar som en diffuser för dina örter. Des..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
VapCap Dynastash XL, wenge
Fynd
Förvara din XL eller XLS VapCap (109mm) med denna Dynastash XL. Det finns även plats för färdiggrindat material, vilket gör denna stashbox oumbärlig när du är ute på äventyr. Det märks att Dynavap tänkt på sina användare, då de även har inkluderat en integrerad magnet på asken så att du enkelt ka..
549 SEK 899 SEK
Exkl moms:439 SEK
DynaCoil är en precisionstillverkad koncentratadapter, gjord från ett enda stycke titan i medicinsk kvalitet. DynaCoil är designad för att användas med flera olika typer av koncentrat, såsom tjocka oljor och vätskor. Den sofistikerade konstruktionen håller koncentraten på plats och ger samtidigt got..
389 SEK
Exkl moms:311 SEK
Visar 1 till 12 av 19 (2 Sidor)