Varukorg

DynaVap

DynaVap
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen RosiuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbeh..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen PhantoM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen AzuriuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Maintenance kit från DynaVap för rengöring av VapCaps inkluderar: 5 bomullspiprensare 3 kondensor o-ringar 5 värmetåliga o-ringar 1 DynaWax Använd DynaWax för att smörja in o-ringarna (om du har en vapcap av trä fungerar detta även som en uppfräschare)..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Presenterar den nya VapCap "M" 2020 modellen från DynaVap! 2020 "M"- modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbehör kan ko..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
VapCap BB9 från DynaVap är ett tillbehör till din VapCap där du sätter dina vanliga VapCap Stål eller titanium tip. Vapea sedan ångorna precis som du gör idag! Det som skiljer denna från de vanliga är, förutom att det är glas, även finns beads i röret som fungerar som en diffuser för dina örter. Des..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
För alla VapCap entusiaster! Apollo 2 är en induktionsvärmare designad och utvecklad av DynaTec själva och kan användas med samtliga av deras produkter. Du behöver ingen tändare, gas eller annat som står i vägen mellan dig och din VapCap, tryck endast ner din Dynavap i hålet och vänta på klicket! ..
1 599 SEK 1 749 SEK
Exkl moms:1 279 SEK
Förvara din XL eller XLS VapCap (109mm) med denna Dynastash XL. Det finns även plats för färdiggrindat material, vilket gör denna stashbox oumbärlig när du är ute på äventyr. Det märks att Dynavap tänkt på sina användare, då de även har inkluderat en integrerad magnet på asken så att du enkelt ka..
799 SEK 899 SEK
Exkl moms:639 SEK
DynaVap har i åratal förbättrat sina produkter nästintill perfektion, och med denna OmniVonG Hydra XL tar de åter plats på Smoketowers hyllor. Vi gillar dessa för deras eleganta design, den lätta hanteringen och framförallt för att produkten redan är gjord för att användas med ex. en bong. Ta l..
1 299 SEK 1 899 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
DynaCoil är en precisionstillverkad koncentratadapter, gjord från ett enda stycke titan i medicinsk kvalitet. DynaCoil är designad för att användas med flera olika typer av koncentrat, såsom tjocka oljor och vätskor. Den sofistikerade konstruktionen håller koncentraten på plats och ger samtidigt got..
389 SEK
Exkl moms:311 SEK
NonaVonG är en liten eld-driven vaporizer i toppkvalitet från företaget DynaVap som på kort tid blivit erkänt som en av de främsta tillverkarna av vaporizers som drivs på eld. NonaVonG är speciellt framtagen för att kopplas ihop med bongar och bubblare för vattenfiltrering, vilket framför allt kyler..
1 199 SEK 1 299 SEK
Exkl moms:959 SEK
Detta kit inkluderar en standard-condenser med ett snurrande munstycke i trä och alla nödvändiga O-ringar. Används för att uppgradera DynaVaps enheter med en mer jämn värmespridning och behagligare användning. Kompatibel med i stort sett alla vaporizers från DynaVap, däribland VapCap M, OmniVap, Omn..
149 SEK 289 SEK
Exkl moms:119 SEK
Visar 1 till 12 av 22 (2 Sidor)