Varukorg

Grace Glass

Grace Glass

Nordens största utbud av Grace Glass produkter med design och kvalitét i världsklass! Grace Glass hör till några av de största tillverkarna av rökdon och tillbehör tillgängliga på marknaden. Deras bongar är gjorda av borosilikatglas för att effektivt skydda och motstå temperaturskillnader. Ofta kännetecknas Grace Glass av deras avancerade perkulatorsystem som filtrerar och kyler röken innan den når din mun, men de erbjuder också enklare bongar med is-stopp för den som önskar lättare rengöring. Lägg till en Grace Glass pre-cooler för ytterligare kylning och filtrering. För bäst rengöring rekommenderar vi Bong Shine med 99% isopropanol som effektivt löser upp fett och smuts även i de minsta av skrymslen.
Skulle olyckan vara framme kan du hitta de flesta tillbehören här hos oss. Chillums, downstems, nails och koppar som gärna är det som går sönder först. Skulle du sakna en specifik Grace Glass produkt kan du alltid höra av dig till oss.

Grace Glass tillverkar alla sina produkter själva, vilket säkerställer toppkvaliét. Samtidigt donerar de också en del av sina inkomster till fonder för att finansiera utbildningsinstitutioner och individer i Indien för att med bättre utbildning motverka fattigdom och utsatthet. 


Bong från Grace Glass Labz Series med en 6 shooterSocket: 29,2mm..
1 499 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
Bong från Grace Glass Hammer SeriesSocket: 18,8mmStorlek: 50cm..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Labz Crystal Bong från Grace Glass gjord av borosilikatglas med dekorativa pärlor under munstycket. Bongen har ett 6-armat diffuser-chillum och 4x6-armad perkolator som filtrerar och gör röken lenare. Is-stoppet låter dig kyla röken med iskuber och lufthålet gör att du har möjligheten att avnjuta en..
1 499 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
Grace Glass Baby Pink bong. Denna bong är gjord av tåligt borosilikatglas i beakerform. Den har ett diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har möjligheten att avsnjuta en annan vinkel. Koppen har ett praktiskt handtag..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Octopus White Barrel Spiral-bong från Grace Glass. Bongen är gjord av glas i stadig form med en något böjd hals och dubbla spiral-perkolatorer.Höjd: 40 cmSocket: 18,8 mm..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Grace Glass-bong med Banksys Graffiti Panda-motiv. Denna bong är gjord av tåligt borosilikatglas i tubform. Den har ett inbyggt diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har möjligheten att avnjuta en annan vinkel. Koppe..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Angry Cat Beaker Bong från Grace Glass. Kommer med ett coolt motiv, lufthål, is-stopp och en diffuser.Storlek: 27 cmSocket: 18,8 mm..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Cheech & Chong Beaker-bong från Grace Glass. Denna bong är gjord av borosilikatglas med svarta och rosa detaljer och 'High Rollers'-motiv på hals och botten. Den har en tree-arm-perkolator för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du ha..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Cheech & Chong Beaker-bong från Grace Glass. Denna bong är gjord av borosilikatglas med svarta och vita detaljer och 'Smoking Brothers'-motiv på hals och botten. Den har slittat chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har m..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Baby Red Beaker-bong från Grace Glass. Bongen är gjord av tåligt borosilikatglas med fina röda färgtoner. Den har ett diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har möjligheten att avnjuta en annan vinkel. Koppen har ett ..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Big Cane Tub-bong från Grace Glass med lila detaljer. Bongen är gjord av borosilikatglas och har diffuserrör och Tree-perkolator för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Den har även ett lufthål med inkluderad plugg som underlättar rengöring. Koppen har ett handtag som även fu..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Visar 1 till 12 av 36 (3 Sidor)