Varukorg

Vapes under 1000 SEK

VapCap M 2021 är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är VapCap M gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för bongar och bubblers, och den populära funktionen Adjust-a-bow..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen RosiuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbeh..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen PhantoM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen AzuriuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
XMax Qomo
Fynd
XMax Qomo från XVAPE är en portabel och lättanvänd micro E-rigg som gör det smidigt att vaporizera koncentrat när du är på språng. Keramik-coilen ger täta, välsmakande moln medan glas-bubblaren gör ångan len och sval. XMax Qomo har tre temperaturinställningar och är tack vare en supersnabb förvärmni..
899 SEK 999 SEK
Exkl moms:719 SEK
Senaste tillskottet från Grenco är G Pen Dash, en kraftfull och smidig liten vaporizer som dessutom väger minimalt. Ugnen på denna är täckt av glas för att inte påverka smaken på dina örter. Den har 3 temperaturinställningar (190°C/205°C/220°C) vilket passar de flesta användare perfekt. G Pen Dash k..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Fenix Mini är en liten, portabel vaporizer för örter och koncentrat och är den perfekta kompanjonen när du behöver en smidig vaporizer som får plats i fickan. Tack vare sin storlek är den även diskret. Fenix Mini använder konvektionsvärme, vilket innebär att varmluft strömmar genom örterna, till ..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Presenterar den nya VapCap "M" 2020 modellen från DynaVap! 2020 "M"- modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbehör kan ko..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Slick är Flowermates kolfiberbetäckta och senaste konduktionsuppvärmda vaporizer med flera intressanta detaljer. Trots den låga prislappen bjuder Slick på fullt isolerad luftväg för de renaste smakupplevelserna och konstruktion av material i medicinsk kvalitet. Munstycke i borosilikatglas, smidigt s..
889 SEK
Exkl moms:711 SEK
Den bärbara vaporizern CFC Lite är det senaste konduktionsuppvärmda tillskottet från Kalifornien-baserade Boundless. Med kvalitet, användarvänlighet och stor ångproduktion i fokus - precis som förväntat från en tillverkare som denna. CFC Lite är den minsta ångmaskinen som Boundless hittills tillverk..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Avant är en riktigt schysst bärbar ört-vaporizer i instegsklassen från XVAPE som har utformats med enkelhet och användarvänlighet i fokus. Trots den extremt attraktiva prislappen producerar Avant rikligt med smakfulla ångor som tillfredsställer både experter och nybörjare samtidigt som ventilationsh..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
CFC 2.0 är den uppgraderade versionen av den populära och kritikerrosade vaporizern CFC från den amerikanska tillverkaren Boundless. Några av de bästa förbättringarna är att det integrerade batteriet har fått sig en uppgradering till ett kraftfullare på 1300mAh som räcker i upp till 10 sittningar, l..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Visar 1 till 12 av 18 (2 Sidor)