Your most trusted online headshop
close

Testimonials

Testimonials

Sammanfattning*
Publik omdöme:
Privata kommentarer:
Ditt namn:*
E-mail Adress:

Rankning:*
Dålig            Bra

Skriv in koden i rutan nedanför:*

Bäst!

Jag handlade en våg från Smoketower som kom levererad med ett främre hölje det var tänkt att kunden själv skulle montera på. Detta trillade av hela tiden, vilket resulterade i att jag tryckte hårdare runt kanterna som i sin tur ledde till att skärmen sprack. Trots att detta väldigt lätt av andra företag skulle avvisas som ett handhavande fel (trots uppenbart fabrikationsfel / kvalitétsbrist) så valde Smoketower att skicka ut en ersättningsartikel för min trasiga vara. Min sambo hade under tiden beställt en ny våg vi blev jättenöjda med, så Smoketower tillät även ersättningsartikeln att gå i retur och gav mig tillgodo för hela beloppet som jag slutligen använde för att köpa rullpapper för en billig peng. Tack som fan! // Nöjd och återkommande kund
5 utav 5 stjärnor!
Samuel

Alltid lika bra.

Handlat här i många år och aldrig haft något problem som som inte gått att lösa. Alltid bra bemötande oavsett om det bara är frågor eller "klagomål", kan inte göra annat än att rekommendera!
5 utav 5 stjärnor!
Sebastian

Dålig service, skickat hem till grannen

Ja beställer i mitt namn o gata men de kmr i grannes namn o gatuadress, o dom vägrar kompensera för det Smoketower svarar: Hej Josef, vi kan tyvärr inte rå för hur Posten eller DHL hanterar utkörningen och leveransen av sina paket. Det enda vi gör är att packa ihop din beställning, skriva ut namn och adress som du lämnat, och lämna till firman som sköter utkörningen. Vi hoppas på din förståelse.
2 utav 5 stjärnor!
Josef broman

BästA

Snabba o bra med allt och prisgarantin stämmer
5 utav 5 stjärnor!
Alex

Bästa på länge!

Mario i kundsupporten var riktigt trevlig. Även snabb leverans. Mycket nöjd!
5 utav 5 stjärnor!
Prima Ballerina