Your most trusted online headshop
close

Bästa!

Alltid lika nöjd när jag handlar här! Snabb leverans, bra kundtjänst och bra priser! O alltid lika kul när man får några små extragrejer i paketet. Älskar smoketower och rekommenderar verkligen att köpa härifrån! ❤️
5 utav 5 stjärnor!
F.W

Tack för snabb leverans

Ett stort tack för den snabba leveransen under 24 timmar det uppskattas stort. :-)
5 utav 5 stjärnor!
STeWei

Min beställning kom aldrig fram

Men en väldigt behjälplig kundservice löste problemet snabbt och smidigt och skickade ut en ny leverans trots att postnord slarvat bort mitt paket. Bra priser och schyssta prylar. Kan definitivt rekommendera smoketower!
5 utav 5 stjärnor!
Timmy

Bäst

Alltid lika roligt att få hem ett packet från ST. Snabbt, smidigt och alltid rätt grejer med och alltid helt fungerande varor!
5 utav 5 stjärnor!
Olle Ahlström

Helt okej men ändå lite besviken

När en läser alla de fantastiska omdömena här på hemsidan är det kanske oundvikligt att en blir besviken. Leveransen gick relativt snabbt. Trevlig kundkontakt. Däremot är det lite saker som skaver. Batterier som skulle varit i guld var i silver istället. En pipa kändes väldigt sunkig och som den var använd innan, kanske t o m defekt. Sen när en läser om alla som får massa roliga extra-goodies är det lite trist att en lägger en beställning på ca 2000 och bara får ett helt vanligt reklam-klistermärke. Jag menar inte att jag kräver extra-saker, men det känns som det på hemsidan highlightas många positiva kommentarer om just detta, så lite trist känns det ändå. Jag är glad för mina saker, att affären i övrigt gick smidigt och så - men det känns lite underväldigande.
3 utav 5 stjärnor!
Martin

Sammanfattning*
Publik omdöme:
Privata kommentarer:
Ditt namn:*
E-mail Adress:

Rankning:*
Dålig            Bra

Skriv in koden i rutan nedanför:*