Your most trusted online headshop
close

Testimonials

Leveranstider i världsklass

Har faktiskt inte handlat något denna gång men är sedan många år stammis här. Kom endast hit för att skriva hur grymma dessa människor är bakom SM. Handlar en del på nätet och nu senaste hade en stor butik helt värdelös support och leveranstider som de inte håller. Gissa vad man tänkte då, om alla hade levererat som Er så hade världen varit en bättre plats. Aldrig har en leverans strulat, vid ett tillfälle gick en vara sönder och de ersatta ni utan större bekymmer. Tack för mig!
5 utav 5 stjärnor!
whitemice

Utmärkt

Levererar alltid dagen efter kan inte bli snabbare och pålitligare.
5 utav 5 stjärnor!
Tackobock

Pålitliga

Har beställt lite allt möjligt, vaporizer, grinder, våg m.m. och smoketower har hittills varit 5/5 i leverans och produktkvalitet (har ju visserligen aldrig beställt produkter från deras egna märke men andra verkar tycka om även dom produkterna).
5 utav 5 stjärnor!
Alexander

Utmärkt, Snabba och trevliga!

Har beställt utav smoketower VÄLDIGT mycket. Dom har bra priser och bra utbud men deras kundservice är ju där dom verkligen skiner! Blir väldigt sällan fel när jag beställer från smoketower men med tanke på att jag handlat väldigt mycket här så har det ju hänt. Varje gång det varit minsta lilla fel har dom fixat det på ett snabbt och utmärkt sätt med väldigt bra bemötande. Har aldrig haft en situation dom inte löst åt mig och dom gör alltid rätt ifrån sig :) TACK smoketower. Ni är bäst.
5 utav 5 stjärnor!
Intoxxicated

Riktigt nöjd!

Kom hem dagen efter beställning och dra mig i kuken va bra grejer Smoketower har. Kommer absolut fortsätta beställa härifrån!
5 utav 5 stjärnor!
420 Jesus Kristus

Testimonials

Sammanfattning*
Publik omdöme:
Privata kommentarer:
Ditt namn:*
E-mail Adress:

Rankning:*
Dålig            Bra

Skriv in koden i rutan nedanför:*