Your most trusted online headshop
close

Testimonials

Väldigt nöjd

Jättetrevligt bemötande av personal som verkligen tar sig tid att besvara frågor och ger helschysst service! Vänder mig definitivt hit igen för fler inköp :).
5 utav 5 stjärnor!
Sofia

Bra support, pris och leveranstid :P

Gillar smoketower rejält, de har bra priser (vapen jag köpte var billigast i Sverige, och t.om. billigare än internationella leverantörer jag hittade på ebay, amazon, och diverse andra plattformar), gick snabbt att få hem (nån dag typ), och deras support är riktigt schysst (fick ett exemplar som hade en fabriksdefekt, de var jätteschyssta och tillmötesgående på deras kundsupport). Känner mig uppskattad och trygg som kund hos er, och får valuta för mina pengar :) 5/5 /Anders Björkman, Kävlinge
5 utav 5 stjärnor!
Anders Björkman

En mycket bra headshop med sällsynt god kundservice

Jag är stammis på Smoketower sen några år tillbaka. Har tappat räkningen på antalet bongar och diverse övrigt jag beställt, men varje gång man har handlat har man blivit nöjd. Med nöjd menar jag verkligen nöjd! Alltid rimliga priser, snabb leverans, men framförallt en utomordentligt god kundservice. Har fått skicka tillbaka några artiklar och har alltid fått någon form av ersättning för det. Antingen en annan vara av likgiltigt värde, eller en helt ny produkt. Sist behövde jag inte ens returnera produkten. Helt otroligt att man har en sån härlig inställning till sina kunder. Att vara både billiga, snabba, serviceminded och aktuella är något som står centralt här, det märker man efter ett tag :-) All cred i världen till crew på Smoketower. Ni är bäst!
5 utav 5 stjärnor!
Axel

Helt klart den bästa hemsidan för godsaker!

Beställt flertal gånger nu från smoketowers hemsida & alltid lika snabb frakt och bra support.
5 utav 5 stjärnor!
Alexganja

BRA

den h'är shopen o deras kundtjänst är hellt underbara att hjälpa till om de är nå som inte stämer så är dom väldigt snabba på att hjälpa till och så kan inte mer en rekomenderea att handla från dena sajt :-)
5 utav 5 stjärnor!
nixon

Testimonials

Sammanfattning*
Publik omdöme:
Privata kommentarer:
Ditt namn:*
E-mail Adress:

Rankning:*
Dålig            Bra

Skriv in koden i rutan nedanför:*