Varukorg

Januari-REA

RAW Svarta Strumpor som kommer ge dina fötter mjuka kramar. Dessa strumpor är sköna och lätta med massor av RAW-logos.Storlek: 43-47 (US 10-13, UK 9-12)Material: Hampa, bomull, polyester, nylon och spandex..
179 SEK
Exkl moms:143 SEK
Nyckelring i form av RAW's logo i metall.Storlek: ca 20 x 50 mm..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
RAW Skate Deck Rullbricka i skateboard-format med graffiti-logo. Brickan är gjord av aluminium med förstärkt baksida som förhindrar den att böjas. Den perfekta accessoaren för en rökande skateboardaren.Storlek: 42 x 15,5 x 4,5 cm..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Bord- eller Skrivbords-underlägg tryckt med RAW's Classic-logo.Storlek: ca 42 x 30 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
RAW förvaringslåda gjord av fint Acacia-trä. Förvara dina rullpapper och röktillbehör i denna trälåda med skjutlock och RAW-logo på sidan. Lådan levereras tom (innehållet som syns på bilden ingår ej) så se till att köpa lite nytt att fylla den med!Storlek: 18 x 12 x 9 cm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
RAW Black extra tunna och långsamt brinnande rullpapper på 3-meters rulle. Detta papper är naturligt och oblekt vilket minimerar smaken av bränt papper och maximerar smaken av ditt material.Storlek: King Size-rulleLängd: 3 mRAW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbeh..
26 SEK
Exkl moms:21 SEK
Färdigrullade cones i naturligt och oblekt papper från RAW:s gamla hederliga Classic-serie.Storlek: 110 mm (King Size)Antal: 20 stRAW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning av papper- och hampafiber, helt utan tillsatser. Pa..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Elements tillverkar några av världens mest kända rullpapper av hög kvalitet. Elements GREEN serien är tillverkade utav oraffinerad växtmaterial och naturligt sockergummi. Elements rullpapper är täckta av ett sicksackmönster som får pappret att brinna jämnt och förhindrar att oljor och tjära dras ..
27 SEK
Exkl moms:22 SEK
Underbar ny upplaga utav klassiska Elements papper, nu med rosa färg för den som vill höja sin ordinarie rökstund till extraordinära nya höjder. Vegan och klimat-vänligt papper. Varje paket kommer med 50 individuella papper.Storlek: King Size SlimÅterförsäljare: 50st/display..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Elements tillverkar några av världens mest kända rullpapper av hög kvalitet. Elements GREEN serien är tillverkade utav oraffinerad växtmaterial och naturligt sockergummi. Elements rullpapper är täckta av ett sicksackmönster som får pappret att brinna jämnt och förhindrar att oljor och tjära dras in ..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Runt askfat i metall från Elements med deras signaturbild av hav och himmel. Botten på askfatet är täckt med magnet som sätter sig stadigt fast på din rullbricka i metall m.m.Diameter: 14 cm..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
RAW Classic Black Filter Tips, tillverkade av naturligt och oblekt papper av hög kvalitet. Perforerat papper som är superenkelt att vika.Storlek: 18 x 59 mmAntal: 50 filterSedan sin start på 90-talet har RAW blivit kanske världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-pa..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
Visar 1 till 12 av 194 (17 Sidor)