Your most trusted online headshop
close

Lediga tjänster

Företagspresentation
Smoketower.com och Sweseeds.com är varumärken under Nordic Trade Tower AB (NTT AB) som säljer högkvalitativa röktillbehör såsom vattenpipor, bongar, vaporizers, frön osv. Smoketower etablerades 1995 och är idag Nordens ledande e-handel inom branschen.

Är du den vi söker?
Är du en driven kundtjänstmedarbetare med erfarenhet av e-handel och är van att jobba i projekt? Är du ute efter nya utmaningar? Sök kundtjänstrollen på Smoketower.com och Sweseeds.com, Sveriges ledande e-handel för röktillbehör och bli en del av vårt administrationsteam. Som kundtjänstmedarbetare arbetar du dagligen med att svara på inkommande samtal, e-post, chat samt direktmeddelanden på våra sociala kanaler, Facebook och Instagram. Du jobbar strukturerat med fokus på lösningen och sätter alltid kunden i första rum. I arbetet ingår också att manuellt lägga order för kunds räkning, dock händer detta väldigt sällan så fokus ligger inte på orderhantering.

Om dig
Du är service minded, jobbar effektivt och har en god förmåga att skapa struktur kring ditt arbete. Du jobbar självständigt, har lätt för att se sammanhang och är lösningsorienterad.
Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda skriftliga kunskaper i det engelska språket. Det är även meriterande med finska, danska, norska och/eller spanska. Du har tidigare erfarenhet av kundtjänst och är van att arbeta vid ett högt tempo. Naturligtvis är du en van datoranvändare. Ett intresse för branschen vi verkar inom är starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Nordic Trade Towers kontor i Solna, Stockholm med start enligt överenskommelse.

Övrigt
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan senast den 2019-09-30. Intervjuer sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Alex Davari, via e-post alex@smoketower.com eller på telefon 08-730 00 72.

Arbetslivserfarenhet
Kundtjänstmedarbetare
2-4 års erfarenhet (Krav)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav), Engelska (Krav), Danska (Meriterande), Norska (Meriterande), Spanska (Meriterande), Finska (Meriterande)

Lön
Lönetyp: Fast månadslön