Varukorg

Tester

Kan det vara så att du har fått tag på någon konstig kemikalie och vill verifiera att det inte är knark det rör sig om, innan du lämnar in den till polisen? Eller är det möjligtvis så att du har fått en ny anställning där urinprov krävs och du tycker det är förnedrande? Du har kommit helt rätt, vi har allt du behöver. Allt ifrån syntetiskt urin, fejkpenisar och renande kompotter till tester som talar om för användaren om det är cannabis eller den farliga drogen Spice som ens barn fått tag på. Vi säljer endast produkter här utav absolut högsta kvalitet så att du som kund kan känna dig helt trygg med vad du får hem i brevlådan. Vi är dessutom väldigt stolta över våra diskreta och snabba försändelser! Kom ihåg att vi inte intresserar oss av vad ni gör med produkterna eftersom vi säljer dem som hobbyvaror för samlare och allmänt intresserade människor. 

EZ Test 10-Pack (Cocaine Cuts)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. EZ Test drogtest-kittet för kokain-utblandning testar för några av de farligaste och mest använda utblandnings-substanserna i koka..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
EZ Test 10-Pack (Cocaine Purity)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. EZ Test drogtest-kittet för kokain-renhet testar kokainhalten i ett prov. Detta är ett högkvalitativt test som inte luras av några..
699 SEK 899 SEK
Exkl moms:559 SEK
EZ Test (Cocaine Purity)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. EZ Test drogtest-kittet för kokain-renhet testar kokainhalten i ett prov. Detta är ett högkvalitativt test som inte luras av några..
139 SEK 169 SEK
Exkl moms:111 SEK
EZ Test 10-Pack (Ketamine)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Mandelin-testet är ett av tillskotten i EZ Test-sortimentet och introducerades för att hjälpa med att indikera närvaron av Ketamin..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
EZ Test 10-Pack (LSD)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Denna EZ Test av Ehrlich-typen används för att testa för LSD och för att säkerställa att dina blotters inte innehåller andra subst..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
EZ Test 10-Pack (THC)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Detta THC drogtext-kit för hemanvändning är ett tillskott till EZ Test-sortimentet som endast testar för närvaro av THC i ett prov..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
EZ Test 10-Pack (Cocaine & Crack)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Scott drogtest-kittet för hemanvändning är ett tillskott till EZ Test-sortimentet som testar för kokain, crack, 5 MeO MiPT och MDP..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
EZ Test 10-Pack (Ecstasy)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Marquis-testet är originalet för Ecstasy-testning och var det första tillgängliga för allmänheten. Det är det första steget i EZ T..
289 SEK 399 SEK
Exkl moms:231 SEK
THC Urinprov
Fynd
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanUrin. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar på extremt små mängder THC - med så låg känslighet som 25ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner. Det är bättre att vara på den säkra sidan! Vid återf..
39 SEK 59 SEK
Exkl moms:31 SEK
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. MDMA-renhetstestet är ett av de nyaste drogtest-kitten i EZ Test-sortimentet. Det har utvecklats för att identifiera renhetsnivåer..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Secret Stash Pocket Boxers
Fynd
Ett par boxershorts från Fruit of the Loom och CleanUrin med en smidig förvaringsficka på framsidan. Perfekt att ha med sig på resor, festivaler och andra äventyr, speciellt om man tenderar att tappa bort sina värdesaker eller för att skydda sig mot ficktjuvar. Fickan har perfekt storlek att förvara..
199 SEK 289 SEK
Exkl moms:159 SEK
CleanUrin Temperature Strips
Fynd
Temperaturmätare som klistras på påsen med syntetisk urin från CleanUrin. Används för att mäta upp den perfekta temperaturen när du använder ScreenyWeeny. – Avtagbar och återanvändbar – Perfekt temperatur är 35-36°C – När rätt temperatur är nådd ändras färgen på stickan till blå/grön Vid åte..
19 SEK 29 SEK
Exkl moms:15 SEK
Visar 1 till 12 av 30 (3 Sidor)