Varukorg

Tester

Kan det vara så att du har fått tag på någon konstig kemikalie och vill verifiera att det inte är knark det rör sig om, innan du lämnar in den till polisen? Eller är det möjligtvis så att du har fått en ny anställning där urinprov krävs och du tycker det är förnedrande? Du har kommit helt rätt, vi har allt du behöver. Allt ifrån syntetiskt urin, fejkpenisar och renande kompotter till tester som talar om för användaren om det är cannabis eller den farliga drogen Spice som ens barn fått tag på. Vi säljer endast produkter här utav absolut högsta kvalitet så att du som kund kan känna dig helt trygg med vad du får hem i brevlådan. Vi är dessutom väldigt stolta över våra diskreta och snabba försändelser! Kom ihåg att vi inte intresserar oss av vad ni gör med produkterna eftersom vi säljer dem som hobbyvaror för samlare och allmänt intresserade människor. 

En liten påse (25ml) innehållandes högkvalitativ syntetisk urin från den tyska tillverkaren CleanUrin som även tillverkar de populära ScreenyWeeny. Har tillverkats sedan 2006 med nöjda kunder i hela världen. Oöppnad förpackning håller i 36 månader, det är med andra ord alltså helt okej att ha ett gä..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Detta THC drogtext-kit för hemanvändning är ett tillskott till EZ Test-sortimentet som endast testar för närvaro av THC i ett prov..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
ScreenyWeeny är världens bästa fakepenis av mycket hög kvalitet och realistiskt utseende. Enkel att använda, tryck bara på undersidan för att "kissa" med hjälp av endast en hand. Förvarar en påse med syntetisk urin, en termopåse som håller temperaturen och en värmedyna för uppvärmning. Finns i flera..
1 699 SEK
Exkl moms:1 359 SEK
Ett par boxershorts från Fruit of the Loom och CleanUrin med en smidig förvaringsficka på framsidan. Perfekt att ha med sig på resor, festivaler och andra äventyr, speciellt om man tenderar att tappa bort sina värdesaker eller för att skydda sig mot ficktjuvar. Fickan har perfekt storlek att förvara..
289 SEK
Exkl moms:231 SEK
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar från 300 ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner. Det är bättre att vara på den säkra sidan!Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Marquis-testet är originalet för Ecstasy-testning och var det första tillgängliga för allmänheten. Det är det första steget i EZ T..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanUrin. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar från 300ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner.  Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Testkit med teststickor för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testerna håller laboratoriekvalitet och reagerar redan på små rester av amfetamin, barbiturater, bensodiazepiner, kokain, MDMA, metamfetamin, morfin/opiat, metadon, tricyklisk. antidepressivt och THC.Vid återförsälja..
279 SEK
Exkl moms:223 SEK
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. Mecke-testet var ett av original-kitsen från EZ Test-sortimentet och var ursprungligen utvecklat för att identifiera heroin och mo..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. EZ Test drogtest-kittet för kokain-renhet testar kokainhalten i ett prov. Detta är ett högkvalitativt test som inte luras av några..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
En stor påse (80ml) innehållandes högkvalitativ syntetisk urin från den tyska tillverkaren CleanUrin som även tillverkar de populära ScreenyWeeny. Denna påse är också kompatibel med den kvinnliga varianten, ScreenUrin. Har tillverkats sedan 2006 med nöjda kunder i hela världen. Oöppnad förpackning h..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
EZ Test (Heroin Purity)
Fynd
EZ Test tillverkar praktiska tester för medicin, droger och cannabis så att du som användare, anhörig eller myndighetsperson kan se om substansen är vad som utlovats. EZ Testet för heroin-renlighet möjliggör dig att snabbt få en idé om renligheten av heroin på bara några sekunder. Detta är överlä..
109 SEK 129 SEK
Exkl moms:87 SEK
Visar 1 till 12 av 37 (4 Sidor)