Varukorg

Kroppsvård

Hampa är en på många sätt en superväxt oavsett om den innehåller THC eller inte men vi håller på att se en våg av avkriminalisering och legalisering i världen vilket såklart glädjer oss. Plantan har funnits på vår planet sedan urminnes tider och har genom tiderna brukats av massor av olika civilisationer på flera olika sätt. Av framför allt giriga skäl är till och med industrihampa kraftigt reglerad och olaglig i flera länder vilket är mycket beklagligt med tanke på allt man kan använda det till - allt ifrån hygienprodukter, kläder och te (vilket vi även säljer) till isoleringsmaterial, cement och bränsle för att nämna några stycken. Vi säljer de lagliga produkterna med hoppet om förändring! :-)

Cremcann Hyaluron Natural Face Cream 15 ml
Fynd
Denna hudkräm är rik på Omega 3,6 och 9 syror i kombination med 3 typer av hyaluronsyra, bland andra naturliga ingredienser. Den är lämplig för alla typer av hud, även känslig. Tack vare sin fina konsistens är denna kräm väldigt lättabsorberad och kan användas under smink. Rekommenderad användnin..
79 SEK 129 SEK
Exkl moms:63 SEK
Menthol Hemp Gel 200 ml
Fynd
Menthol Cooling Hemp Gel är idealisk för massage och kan användas på hela kroppen. Produkten rekommenderas för vuxna oavsett om du tränar eller ej. Originalreceptet innehåller 14 olika naturliga substanser som samverkar för att din hud ska få en skön upplevelse. Rekommenderad användning: Efter be..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)