Varukorg

Smelly Proof

Smelly Proof måste vara producenten av ziplock-påsar med stort P. Deras påsar är gjorda av väldigt hög kvalitet och kommer i många olika storlekar och finishar! Om du vill vara säker på att något som luktar illa förbli luktfritt under de nästkommande timmarna så är Smelly Proof ett bra märke att välja. Självklart börjar det lukta efter en viss tid eftersom det fortfarande “bara” är en plastpåse och inte en vakumsäker behållare, men åtminstone två-tre timmar ska du vara helt säker!

Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Förutom att vara punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast är även denna modell i "Child Resistant"-utförande vilket gör den extra svår fö..
20 SEK
Exkl moms:16 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Vit Storlek: 170 x 135 mm (Small) Vid återförsälja..
16 SEK
Exkl moms:13 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Genomskinlig Storlek: 85 x 70 mm (XXXS) Vid återf..
8 SEK
Exkl moms:6 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 310 x 440 mm (XL) Vid återförsälja..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 240 x 285 mm (Large) Vid återförsä..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
Smelly Proof Small (Black)
Populär
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 170 x 135 mm (Small) Vid återförsä..
15 SEK
Exkl moms:12 SEK
Smelly Proof Medium (Black)
Populär
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 220 x 175 mm (Medium) Vid återförs..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Smelly Proof XXS (Black)
Populär
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 110 x 84 mm (XXS) Vid återförsälja..
10 SEK
Exkl moms:8 SEK
Smelly Proof XS (Black)
Populär
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Svart Storlek: 120 x 110 mm (XS) Vid återförsälja..
14 SEK
Exkl moms:11 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast samt täckt av folie som skyddar plantmaterialet mot skadlig UV-stråln..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast samt täckt av folie som skyddar plantmaterialet mot skadlig UV-stråln..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Smelly Proof-påsarna är några av de mest högkvalitativa ziplock-påsarna på marknaden och är därför extra bra på att dölja lukter och hålla tätt. Just denna modell är också punkteringssäker och tillverkad av slitage-resistant plast. Utförande: Genomskinlig Storlek: 310 x 440 mm (XL) Vid återf..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Visar 1 till 12 av 17 (2 Sidor)