Varukorg

Rullpapper & Blunts

De flesta rökare lär sig att uppskatta och bemästra rullandets konst, inklusive hela processen från början till slut där man varsamt blandar materialet, tar sitt favoritpapper och rullar ihop cigaretten med en perfekt mängd saliv. Vi har Skandinaviens största sortiment av rullpapper och blunts vilket gör ett besök i denna avdelning en ren fröjd. Det finns alltid en produkt man inte provat. Vi har några av världens största och vanligaste tillverkare men också flera mindre kända som bara tillverkas och säljs i Europa. Några exempel på papperstillverkare är RAW, OCB, Smoking, Juicy Jay's, Rizla, Elements och Smokers' Choice. Bland våra blunts hittar du namn som Shine 24K, Cyclones, Platinum och Kingpin. Här har vi också filter tips i olika material, färdigrullade cones, smaksättning och andra tillbehör för rullpapper. Ett tips är att lägga till några olika rullpapper och blunts i kundvagnen vid varje beställning för att uppnå nivån för fri frakt!

RAW Organic Hemp-papper i Connoisseur-utgåva tillverkat av ekologiskt odlad hampa. Naturligt och oblekt rullpapper i Kingsize Slim-storlek + medföljande filter-tips.Storlek: 110 x 44 mm (King Size Slim)Antal: 32 rullpapper + 32 filter tipsSedan sin start på 90-talet har RAW blivit kanske världens me..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Färdigrullade och smaksatta blunts av hög kvalitet i king size-storlek från Cyclones. Smakfull upplevelse som brinner långsamt, inklusive filter tip. Det är bara att fylla upp och njuta! Antal: 2 blunts Smak: Hemp Original (Ren hampa smak) Vid återförsäljarköp: 24 st/pack..
16 SEK 26 SEK
Exkl moms:13 SEK
Färdigrullade cones i naturligt och oblekt papper från RAW:s gamla hederliga Classic-serie. Storlek: 84 mm (1 1/4 inch) Antal: 1000 cones Sedan sin start på 90-talet har RAW blivit kanske världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning..
999 SEK 1 499 SEK
Exkl moms:799 SEK
Extra tunna Kings Size rullpapper från Futurola. Häftet innehåller 32 st handgjorda blad med hög kvalitet som brinner sakta och jämnt. Pappersstorlek: 52 mm x 108 mm  ..
9 SEK 15 SEK
Exkl moms:7 SEK
King Size Slim Rullpapper + premium Regular Filter Tips från Futurola. Häftet innehåller 32 st handgjorda blad och 32 st tips gjorda av 100% miljövänligt papper. Pappersstorlek:  44 mm x 108 mm  ..
18 SEK 26 SEK
Exkl moms:14 SEK
RAWsome box är 'allt i ett'-produkten för dig som inte kan få nog av RAW och deras underbara röktillbehör och livsstil. I detta paket får du en rad användbara produkter såsom en meckbricka i Smallstorlek (27,5 cm x 17,5 cm) med medföljande magnetiskt lock som ser till att dina örter och andra t..
399 SEK 549 SEK
Exkl moms:319 SEK
Med RAW Tin case får du plats med ett helt paket rullpapper plus lite filter i en säker förvaring gjord av metall. Fördelen med att använda denna förvaring i metall är att du slipper trasiga och vikta rullpapper efter att du slängt ner dom i t.ex väskan. Passar King Size-papper...
19 SEK 39 SEK
Exkl moms:15 SEK
Prova pappret kurerat av Fred själv med Smoketowers egna rullpapper – i hampa! Varje paket innehåller 32 blad och dessutom får du med filtermaterial i snygg svart färg med Fred på.    För återförsäljare: 26 paket/förpackning..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
OCB har tagit fram filter med aktivt kol-innehåll, som ett substitut mot filter av ren papp. Till skillnad från traditionella filter så fungerar kolet som ett extra skydd mellan dig och röken, och suger upp en del av de farliga ämnen som uppstår vid rökning. Detta filter följer Virgin-serien av O..
19 SEK 35 SEK
Exkl moms:15 SEK
OCB har tagit fram filter med aktivt kol-innehåll, som ett substitut mot filter av ren papp. Till skillnad från traditionella filter så fungerar kolet som ett extra skydd mellan dig och röken, och suger upp en del av de farliga ämnen som uppstår vid rökning. Detta filter följer Premium-serien av ..
19 SEK 35 SEK
Exkl moms:15 SEK
Med OCB XXL Curved filter får du rejäla filter att rulla dina cones tillsammans med. Varje filter finns på ett eget ark och har markeringar som visar vart du viker ihop den för att få till ett proffsigt och luftigt filter. Filtret får i cones-anda, en konform som dessutom hjälper dig att forma ru..
9 SEK 14 SEK
Exkl moms:7 SEK
Unik rosa färgad rullpapper i King-Size Slim gjord på 100% hampa. Varje häfte innehåller 34 rullpapper.  ..
9 SEK 15 SEK
Exkl moms:7 SEK
Visar 1 till 12 av 226 (19 Sidor)