Varukorg

Cigaretthållare

Cigarettförlängare var ursprungligen något främst kvinnor använde för att inte få rök i ögonen och för att händerna inte skulle lukta lika mycket rök och blev populärt någon gång i mitten på 1910-talet men har numera blivit en kultsymbol och något som utstrålar stil. Ingen som har sett Fear and Loathing in Las Vegas kan väl ha missat att journalisten Hunter S. Thompson använder en cigarettförlängare genom hela filmen? De finns i längder från bara några centimeter upp till en halvmeter och vanligast material är plast eller trä.

RAW Guldring (9)
Fynd
En ring som är guldpläterad med äkta 24K-guld från RAW. Förutom sitt säregna utseende är dessa ringar även gjorda för att hålla en cone eller blunt vilket är perfekt när man exempelvis arbetar framför datorn eller spelar TV-spel. Perfekt gåva för stonern som har allting. Dekorerade med den klassiska..
299 SEK 399 SEK
Exkl moms:239 SEK
Smokeey Cigaretthållare
Fynd
Smokeey är en revolutionerande cigaretthållare för rökare som även håller på med hobbies eller arbete som kräver båda händerna fria, exempelvis gamers, författare eller musiker. Med hjälp av Smokeey kan du enkelt utföra din aktivitet utan att behöva tänka på att lägga tillbaks din cigarett i askfate..
35 SEK 65 SEK
Exkl moms:28 SEK
SANDA Cigaretthållare med filter
Fynd
Detta är en smart och snygg cigarett och jointhållare som förutom att skapa lite distans mellan dig och din cigarett (och därmed minska mängden rök som hamnar i ditt hår, kläder och ögon) även har tre medföljande cigarettfilter. Dessa filter förhindrar det mesta av tjäran, nikotinet och andra skadli..
15 SEK 49 SEK
Exkl moms:12 SEK
RAW Trident är i grund och botten ett munstycke som tillåter dig att röka från 3 cigaretter på en sittning. Ett enkelt sätt att blanda smaker, med en produkt som knappt kräver underhåll. Tillverkad i USA. Perfekt för fester eller dela med vänner! Kommer tillsammans med en liten påse som f..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
RAW Double Barrel är en cigaretthållare utformad för att hålla två roll cigaretter på en gång! Perfekt för fester och dela med vänner, är det konturerade cigaretthållare 100% naturligt trä och levereras komplett med en snygg tyg väska. RAW Double Barrel trä cigaretthållare är i king size St..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
ST Nuthatch är en cigaretteförlängare gjord på mörkt trä. Den har handgjorda detaljer på utsidan och kan också användas tillsammans med en mini trächillum. Length: 8,5 cm..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Cigarettförlängare Elegant. . Det går att använda denna förlängare i tre olika storlekar (i teleskop format). . Storlek= som kortast 12cm, som längst 20cm . "en elegant cigarettförlägnare" Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)