Varukorg

Smaksättare

Om du vill lägga till lite god smak till din cigarett, cigarr, joint, blunt eller till och med tobak så kan du helt enkelt lägga några smakdroppar på den och njuta av en väldigt smarrig upplevelse. Smakerna kommer i droppar och spray och är helt ofarlig att röka eftersom de är gjorda av vegetabiliskt glycerin och naturliga smakextrakt så du behöver inte oroa dig över det. Några av de mest otroliga smakerna är choklad, melon, körsbär, blåbär och jordgubbe/vindruva. Spana in vår mumsiga kollektion av smaker och prova någon, speciellt om bränd tobak eller örter inte attraherar dina smaklökar.

Koncentrerad smaksättning från Juicy Jay’s som används för att sätta smak på örtblandningar, tobak, rullpapper och bongvatten. Cirka 420 droppar per flaska. Smak: Kokosnöt Antal: 1 flaska Juicy Jay's är troligtvis världens mest kända smaksatta rullpapper med världens bredaste utbud av smaker...
29 SEK 49 SEK
Exkl moms:23 SEK
Koncentrerad smaksättning från Juicy Jay’s som används för att sätta smak på örtblandningar, tobak, rullpapper och bongvatten. Cirka 420 droppar per flaska. Smak: Choklad Antal: 1 flaska Juicy Jay's är troligtvis världens mest kända smaksatta rullpapper med världens bredaste utbud av smaker. ..
29 SEK 49 SEK
Exkl moms:23 SEK
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)