Varukorg

ST Premium

ST Premium
ST Premium | Pandora
Nyhet
ST Premium-glasbong i beaker-modell med grön glob-perkolator och munstycke. Förutom filtreringen kan du även använda is för att kyla ner och göra din rök mer behaglig. Koppen som ansluts till det inbyggda chillumet har rullstopp.Höjd: 27 cmSocket: 18,8 mm (hane)..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
ST Premium-glasbong i rör-modell med bärnstensfärgad hals och stadig bas. Denna bong har hela 3 perkolatorer för extra bra filtrering och i kombination med is blir din rök både kyld och mer behaglig. Koppen som ansluts till det inbyggda chillumet har ett praktiskt handtag som också fungerar som rull..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
ST Premium-glasbong i klassisk beaker-modell med rak hals. Bongen har isstopp som låter dig kyla ner röken för en behagligare upplevelse. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 26 cmSocket: 18,8 mmSocket-kopp: 14,5 mm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
ST Premium-glasbong i rör-modell med stadig bas. Denna bong har hela 3 perkolatorer för extra bra filtrering av din rök. Koppen som ansluts till det inbyggda chillumet har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 49,5 cmSocket: 18,8 mm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
ST Premium-glasbong i rör-modell med stadig bas. Denna bong har hela 3 perkolatorer för extra bra filtrering och i kombination med is blir din rök både kyld och mer behaglig. Koppen som ansluts till det inbyggda chillumet har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 37 cmSocket: ..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
ST Premium-glasbong i rör-modell med stadig bas. Denna bong har hela 3 perkolatorer för extra bra filtrering av din rök. Koppen som ansluts till det långa inbyggda chillumet har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 35 cmSocket: 18,8 mm..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)