Varukorg

Vape

Här hittar du ett enormt utbud av vapes, tillbehör och reservdelar! En vape eller förångare är något som du som rökare borde prova. Tack vare vapes så slipper man hundratals skadliga ämnen som annars finns i vanlig tobak och som frigörs vid förbränning. Hälsofördelarna är därför stora men det finns det många andra fördelar med att använder en vape också. Det luktar inte, smakar bättre och man slösar inte lika mycket på sina olika örtblandningar. Det flesta som använder vape upplever att mindre mängder behövs. 


Portabel vape


Portabla vapes har blivit väldigt populära  på senare år eftersom man slipper inhalera skadlig rök och giftiga ämnen. Det betyder också att man kan använda en vape inomhus så du behöver inte gå ut på balkongen, stå under fläkten eller hänga ut genom fönstret. De flesta bärbara vapes och förångare får sin ström från batterier som enkelt kan laddas via en USB-port eller ett eluttag. Flera av de portabla enheterna är idag jämförbara med stationära maskiner när det kommer till prestanda, mängden ångor och smak. Vi lämnar alltid minst ett års garanti på alla portabla vapes.

Klicka här för våra portabla vapes


Stationär vape


Är du ute efter en stationär vape för hemmabruk så hittar du det här. Precis som med en portabel enhet så slipper du förbränna dina örter vilket gör att du slipper andas in mängder av giftiga ämnen och tjära. Det är ett hälsosamt alternativ med andra ord! Stationära vapes får oftast sin ström från ett eluttag till skillnad från de portabla enheterna som normalt går på batteri. Stationära vapes är bra för användare som vill ha en pålitlig förångare att ha hemma där portabilitet inte är nödvändigt. Stationära maskiner har bättre prestanda och längre livslängd och vissa är dessutom utrustade med fläktar och andra smarta funktioner som hjälper till med inhalationen. En stationär vape är därför bra för patienter av olika slag. Givetvis får du minst ett års garanti på våra stationära vape maskiner.

Klicka här för våra stationära vapes


Billiga vapes - under 1000kr

Här finner du bra men billiga vapes. Alla vaporizers i denna kategori kostar under 1000kr.E-juice och smaker

Vi har en mängd olika smaker till e-cigaretter och vapes.

klicka här


Fördelar med vapes


  • Hälsosammare alternativ till tobak
  • Luktar inte
  • Finns massvis med smaker att välja mellan
  • Du behöver inte lika mycket örter
  • Kan användas inomhusVape modellerVad är en vape?

Vape är detsamma som en e-cigg och ett effektivare och mer hälsosamt alternativ till cigaretter då du slipper all tobak och de skadliga ämnen som uppkommer när tobaken förbränns.


Vilken åldersgräns gäller för vapes & e-cigaretter?

Det är 18-årsgräns som gäller för alla vapes och e-cigg. Det spelar ingen roll om du skall använda den med eller utan nikotin.


Vilka smaker finns det?

Det finns en stor mängd smaker i form av E-juice till vapes, både med eller utan nikotin.


Är det farligt att använda vape?

Det finns inte lika många kemikalier när du använder vape eller e-cigarett men det kan finnas nikotin i smakerna. Du kan då bli beroende av det och det är svårt att sluta. Nikotin i sig är inte något nyttigt.


Vad kostar en bra vaporizer?

En bra vaporizer eller vape kan du hitta för under tusenlappen men som så mycket annat blir det ofta bättre kvalitet om du köper en lite dyrare variant.