Varukorg

Örtcigaretter

Våra örtcigaretter är helt tobaks- och nikotinfria och är perfekta för den som vill sluta röka cigg men där man ändå får fortsätta röka något för vanans skull. Ett bättre alternativ enligt oss än att pumpa kroppen full av nikotin, det är ju det som är den mest beroendeframkallande substansen i cigaretter! Vanligtvis består örtcigaretterna av rökbara och ofarliga örter från hela världen, de ska absolut inte förväxlas med rusgivande örtblandningar som spice och liknande. Detta är ofta ekologiska och varsamt utvalda örter för att ge dig ett mindre ohälsosamt alternativ till tobak! Vi har flera olika smaker så prova gärna de som verkar ha den mest attraktiva smaken för dig - vi har allt ifrån choklad till körsbär.

Honeyrose | Örtcigaretter (White)
Fynd Populär 18+ ENDAST!
Honeyrose White örtcigaretter gjorda med Honeyrose klassiska örtblandning utan någon tillagd smak. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt till film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet. Ho..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Honeyrose | Örtcigaretter (White Cork)
Fynd 18+ ENDAST!
Honeyrose White Cork örtcigaretter gjorda med Honeyrose klassiska örtblandning utan någon tillagd smak. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet. Ho..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Honeyrose | Örtcigaretter (Vanilj)
Fynd 18+ ENDAST!
Honeyrose V örtcigaretter gjorda med Honeyrose klassiska örtblandning utan någon tillagd smak. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt till film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet.Antal: ..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Honeyrose | Örtcigaretter (Special)
Fynd 18+ ENDAST!
Honeyrose Special örtcigaretter gjorda med Honeyrose klassiska örtblandning utan någon tillagd smak. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt till film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet.A..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Honeyrose | Örtcigaretter (Menthol)
Fynd 18+ ENDAST!
Honeyrose M örtcigaretter med mentolfilter. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose London gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet.Antal: 20 st/paketSmak: MentolStyrka: MildLängd: 84 mmIn..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Honeyrose | Örtcigaretter (Blue)
Fynd 18+ ENDAST!
Honeyrose Blue örtcigaretter gjorda med Honeyrose klassiska örtblandning utan tillagd smak. 100% tobaks- och nikotinfritt.Honeyrose gör örtcigaretter speciellt framtagna för människor som vill sluta röka tobak och nikotin samt till film- och teaterindustrin där tobak vanligen är förbjudet.Antal: 20 ..
129 SEK 159 SEK
Exkl moms:103 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)