Varukorg

Pollen

0
Pollenpress från Champ High gjord i rostfritt stål. Praktisk och enkel att använda, placera bara ditt material i cylindern och pressa genom att skruva ner handtaget. Denna handpress kan tas isär i fyra delar för enkel rengöring.Cylinder-höjd: 8,5 cmCylinder-diameter: 2,5 cmHandtagsbredd: 6,5 cmVid å..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
Pollenpress i aluminium från GHODT. Praktisk och enkel att använda, placera bara ditt material i cylindern och pressa genom att skruva ner handtaget. Denna handpress kan tas isär i fyra delar för enkel rengöring. Levereras i fin presentask.Material: aluminiumHöjd: 132 mmHandtagsbredd: 110 mmCylinder..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Pollenpress i aluminium från GHODT. Praktisk och enkel att använda, placera bara ditt material i cylindern och pressa genom att skruva ner handtaget. Denna handpress kan tas isär i fyra delar för enkel rengöring. Levereras i fin presentask.Material: aluminiumHöjd: 207 mmHandtagsbredd: 110 mmCylinder..
329 SEK
Exkl moms:263 SEK
Stål Pollenpress (Large)
Fynd
En mycket robust pollenpress i tre delar av förkromat stål med ett tungt stift inuti. Placera stålpressen med den korta änden på en stabil yta, fyll i materialet, sätt i tappen och slå på den övre änden av stiftet - klart! Delarna i handpressen passar exakt i varandra och kan enkelt tas isär och ren..
224 SEK 469 SEK
Exkl moms:179 SEK
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)