Varukorg

Tillbehör

Här har vi samlat reservdelar, tillbehör och rengöringsprodukter lämpade för vaporizers för att du lätt ska hitta dem. Vid hög användning (särskilt vid högre temperaturer) blir ofta metallfilter och liknande delar brunare i färgen och det samlas upp beläggningar med tiden, dvs om du inte rengör ofta. Skulle du hamna i denna situation eller rent utav tappa bort en viktig del kan du se om den finns här. Här finns det även tillbehör som förbättrar upplevelsen ytterligare till exempel genom filtrering. Vi är alltid öppna för dina önskemål så om du inte hittar vad du önskar får du gärna höra av dig till vår kundtjänst via mejl eller Facebook så ska vi se vad vi kan göra.

Vape Wool är gjord på hampafibrer och är för tillfället det absolut bästa sättet att förånga hasch och andra oljor i en vaporizer. Samtidigt som den behåller de goda smakerna ser den även till att inte täppa igen vaporizern genom att samla åt sig alla restprodukter. Alla som använder en vaporizer..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Denna Scoop (skopa) är tillverkad för att du med precision ska kunna fylla din vaporizer eller kopp med örter. Den bakre delen av verktyget är en poker för att tömma vaporizern eller koppen. Hela produkten är designad så du slipper hantera dina örter med fingrarna och därmed bibehåller de egenskaper..
179 SEK
Exkl moms:143 SEK
Vape Wool är gjord av 100% naturlig hampafiber och är perfekt för att förånga hasch, koncentrat och andra oljor i din vaporizer. Det håller din vaporizer fri från klumpar och restprodukter som kan skada vaporizern. Och då hampafibrerna i Vape Wool är smaklösa kommer inte den goda smaken av ditt hash..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Koncentratkopp till din X-Max v2, så du kan vapea ditt koncentrat direkt i handen...
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Ersätt kondensortub med denna XL Titanium Condenser och addera en Spinning-munstycke till din 109 mm VapCap.Passar alla XL-stora DynaVap-enheter. O-ringar är inkluderade...
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Vattenadapter till din XMax V3 Pro vaporizer för en renare och skonsammare inhalering genom en bubblare eller bong.Passar 14,5 mm hon-sockets...
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Vattenadapter i silikon till din XMax V3 Pro vaporizer. Sätt adaptern över munstycket och du kan använda din vaporizer genom en bubblare eller bong för renare och skonsammare inhalering.Passar både 14,5 och 18,8 mm hon-sockets.FDA-godkänd silikon...
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
RYOT Krypto-Kit är originalet från RYOT som kom 2000 och är fortfarande en storsäljare. Det är en liten förvaringsväska i fickformat designad för mindre pipor och vaporizers. Designad av rökare, för rökare, med flertalet smarta detaljer såsom interna fickor, fuktsäkra blixtlås, luktfri design med hj..
329 SEK
Exkl moms:263 SEK
Slym Case från RYOT är en riktigt praktisk och välgjord förvaringsväska i kompakt storlek, perfekt för vaporizers, pipor och andra röktillbehör. Den är tillverkad med fukt- och lukttäta egenskaper med aktivt kol i fodringen som förhindrar innehållets odörer att komma ut och vädertåligt tyg på utsida..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Ett set med hela 40 stycken doseringskapslar för Storz & Bickels vaporizers, tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet. Dessa kapslar är perfekta att ladda upp i förhand för att enkelt kunna ladda om sin vaporizer istället för att behöva krångla med örter och spill. Passar Mighty och Crafty m..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Cone Wallet från RAW, eller Preroll Wallet som den också kallas, är en riktigt väldesignad förvaringsväska för alla som rullar mycket och som brukar ta med sina hemmarullade kreationer ut på äventyr. Väskan har plats för minst 10 stora king size-cones och skyddar dem även under de mest intensiva res..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
Ett rengöringspaket från Zeus som innehåller allt du behöver för en perfekt rengöring av din vaporizers olika delar: en flaska med kraftfullt rengöringsmedel för olika typer av material och ytor, smarta bomullspinnar med alkohol för rengöring av kammare och andra trånga utrymmen, servetter med alkoh..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Visar 1 till 12 av 81 (7 Sidor)