Varukorg

Tillbehör

Här har vi samlat reservdelar, tillbehör och rengöringsprodukter lämpade för vaporizers för att du lätt ska hitta dem. Vid hög användning (särskilt vid högre temperaturer) blir ofta metallfilter och liknande delar brunare i färgen och det samlas upp beläggningar med tiden, dvs om du inte rengör ofta. Skulle du hamna i denna situation eller rent utav tappa bort en viktig del kan du se om den finns här. Här finns det även tillbehör som förbättrar upplevelsen ytterligare till exempel genom filtrering. Vi är alltid öppna för dina önskemål så om du inte hittar vad du önskar får du gärna höra av dig till vår kundtjänst via mejl eller Facebook så ska vi se vad vi kan göra.

0
Airvape | Legacy Pro 4-pack Packning och Verktyg
Nyhet
4-pack med packning och verktyg till din Legacy PRO vaporizer från AirVape.Inkluderar 2 packningar och 2 fyllningsverktyg...
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Airvape | Legacy Pro 6-pack ersättningsgaller
Nyhet
6-pack med ersättningsgaller till din Legacy PRO vaporizer från AirVape.Inkluderar 3 galler till munstycket och 3 luftvägsgaller...
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
MoliCel - P28A
Nyhet
MoliCel P28A är ett uppladdningsbart 18650-batteri av hög kvalitet. Passar bland annat Tinymight 2 men också alla andra vaporizers och e-cigaretter som använder denna typ av batteri.Typ: Li-ionKapacitet: 2800 mAhSpänning: 3,6 V..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Arizer | Air Max/Solo 2 - PVC Tub (110mm)
Nyhet
Arizer AirMax/Solo 2 tub med skruvlock. Behändig och skyddande.Längd: 110 mmMaterial: PVC..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Arizer | Air Max/Solo 2 - PVC Tub (70mm)
Nyhet
Arizer AirMax/Solo 2 tub med skruvlock. Behändig och skyddande.Längd: 70 mmMaterial: PVC..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Tinymight | Doseringskapsel
Nyhet
Doseringskapsel till din Tinymight 2-vaporizer...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
USB-C Superladdare från Storz & Bickel till din Mighty+ vaporizer. Levereras med fyra utbytbara pluggar så du kan ladda Mighty+ nästan varsomhelst i världen.Effekt: 45 WattPluggar: EU, NA, GB och AU..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Storz & Bickel set med 6 finmaskade nätgaller som passar till Plenty, Volcano Hybrid, Volcano Digit, Volcano Classic och Easy Valve.Diameter: ca 30 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Grenco Science | G Pen Pro Nyckelrings-verktyg
Fynd
G Pen-verktyg på nyckelring för packning och rengöring av din G Pen-vaporizer...
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
Glas-bubblare till din XVape Fog Pro vaporizer. Fyll bubblaren med vatten och placera den på vaporizern istället för munstycket och njut av en renare och skonsammare inhalering...
279 SEK
Exkl moms:223 SEK
Organisera din BudKups-samling och accessoarer med det kompletta fyllnings- och förvaringssystemet BudKit Plus.BudKup är designade för optimal uppvärmning och ångproduktion av högkvalitativt rostfritt stål och rymmer upp till 0,35 gram material. Den fungerar som både örtbehållare och filter och är l..
569 SEK
Exkl moms:455 SEK
6 st BudKups i praktisk förvaringsask av metall. Med dessa återanvändbara kapslar laddar du snabbt och enkelt din PAX-vaporizer.BudKup är designade för optimal uppvärmning och ångproduktion av högkvalitativt rostfritt stål och rymmer upp till 0,35 gram material. Den fungerar som både örtbehållare oc..
469 SEK
Exkl moms:375 SEK
Visar 1 till 12 av 89 (8 Sidor)