Varukorg

Koppar

KS Kopp
Fynd
KS Kopp till din vattenpipa gjord av keramik med brun glasering. Kopparna är handgjorda så vissa skönhetsmissar kan förekomma.Höjd: 9 cmDiameter topp: 7,5 cmDiameter botten: 2,5 cm..
59 SEK 69 SEK
Exkl moms:47 SEK
KS | APPO Ice Edition - Black
Fynd
KS Appo Ice Edition vattenpipskopp gjord med en speciell lerstensformula för optimal värmehållning och jämn spridning.Höjd: 85 mmDiameter: 57 mmKoppdjup: 23 mmHandgjord i Tyskland..
129 SEK 169 SEK
Exkl moms:103 SEK
KS | Tornado White
Fynd
KS Appo Tornado vattenpipskopp i vit design. Koppen är gjord med en speciell lerstensformula för optimal värmehållning och jämn spridning. Upphöjnaden i mitten förhindrar att melass tar sig ner i vattenpipan.Höjd: 90 mmDiameter: 88 mmKoppdjup: 12 mmHandgjord i Tyskland..
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
KS APPO | Silko Shiny Black
Fynd
KS Appo Silko är en kombinerad vattenpips-kopp och melassuppsamlare. Den övre 4-hålade kopp-delen är gjord med en speciell lerstensformula för optimal värmehållning och jämn spridning. Uppsamlaren nedanför är gjord av silikon och förhindrar att melass tar sig ner i vattenpipan.Höjs: 87 mmDiameter: 5..
159 SEK 199 SEK
Exkl moms:127 SEK
Optimus Bowl Kopp
Fynd
Optimus-kopp i keramik till din vattenpipa. En tunnel-kopp av hög kvalitet med metallfilter som hjälper till att sprida värmen jämnt...
99 SEK 149 SEK
Exkl moms:79 SEK
KS | Appo + Kamin
Fynd
KS Original Appo-kopp och kolhållarfäste till din vattenpipa. Koppen har fyra hål och är gjord av en ler- och sten-mix som fördelar värmen jämnt och bra. Kolhållaren, gjord av rostfritt stål, låter dig lägga glödande kol på nätet så du slipper folie.Kopphöjd: ca 7 cmKoppdiameter: ca 5,5 cmDiameter p..
119 SEK 149 SEK
Exkl moms:95 SEK
Kalifa Phunnel Mini Rubin Kopp
Fynd
Kalifa Phunnel-kopp till din vattenpipa, gjord av sten med glansig röd glasyr. Stenmaterialet lagrar och sprider värmen jämnt för optimal smak. Den är även lätt att rengöra tack vare glasyren.Antal: 1 stHöjd: ca 10 cmDiameter: ca 7 cmDjup: ca 1,3 cmTillverkad i TysklandVänligen notera: Då denna prod..
119 SEK 149 SEK
Exkl moms:95 SEK
Keramisk Kopp 'Klassisk'
Fynd
Brunglaserad Klassisk keramisk kopp med 3 hål till din vattenpipa.Höjd: 8 cmInnerdiameter: 3,5 cm..
69 SEK 79 SEK
Exkl moms:55 SEK
Klassisk Keramisk Kopp
Fynd
Klassisk Keramisk Kopp till din vattenpipa. Dessa 5-hålade koppar är gjorda av naturlig lera som lagrar och sprider värmen jämnt under en lång tid. Kopparna är handgjorda kan variera något i nyans och mått.Höjd: ca 9 cmHuvuddjup: ca 2,2 cmInre huvuddiameter: ca 5 cm..
79 SEK 99 SEK
Exkl moms:63 SEK
KS | Kopp Röd
Fynd
Kopp till vattenpipa från KS Original gjord av en ler- och sten-mix som fördelar värmen jämnt och bra. Huvudet har en inre diameter på 6,5 cm och djup på 11 mm som klarar cirka 15-20 gram material. Glaseringen funkar som non-stick-yta så inget fastnar vilken gör att koppen är enkel att rengöra.Höjd:..
159 SEK 199 SEK
Exkl moms:127 SEK
Kolhållarfäste
Fynd
Kolhållarfäste till din vattenpipa gjort i rostfritt stål. När du använder detta kan du skippa folien en gång för alla. Lägg glödande kol på nätet och placera fästet på den fyllda koppen. Kolhållarfästet klarar högre temperaturer än folie utan risken att råka bränna ditt material. Passar vattenpipsk..
99 SEK 119 SEK
Exkl moms:79 SEK
Mockingbird med handtag & Lerkopp
Fynd
Slipp använda folie med en Mockingbird kolhållare. Detta set med en Mockingbird och lerkopp tar bort risken att du ska råka bränna ditt material. Det är bara att lägga det glödande kolet på nätet och placera hållaren på koppen. Kolhållaren är gjord i metall med plasthandtag för enklare hantering.Dia..
119 SEK 149 SEK
Exkl moms:95 SEK
Visar 1 till 12 av 18 (2 Sidor)