Varukorg

Förvaring

En fin burk är bland de bästa presenterna man kan ge någon men det är också något som varje rökare borde ha hemma att förvara sina örter i. Inte bara är det fantastiskt snyggt, praktiskt och säkert - det är också ett av de bästa sätten att dölja den tunga doften på, till exempel med hjälp en glasburk. Vi har burkar och behållare i alla möjliga storlekar, prisklasser, material och utföranden; där vissa ser ut som en klassisk burk medan andra föreställer t ex en läskburk så att den drar till sig så lite uppmärksamhet som möjligt. Vissa av burkarna har dessutom väldigt bra luktisolering, i synnerhet metall och glas. Fråga oss gärna om du är osäker på något om burkarnas funktionalitet!

Mörkbrun medicinburk av glas med aluminium lock. En 'Integra' 62% 2g medföljer i köpet för att hålla ditt material vid en bra fuktighetsnivå.Välj mellan 60 till 160 ml...
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
G-Rollz | Pets Förvaringslåda (Medium)
Fynd
Högkvalitativ förvaringslåda i metall från G-Rollz. Finns med två olika Pets Rock-motiv som väljs slumpmässigt vid leverans.Storlek: 6,5 x 11,5 x 2,8 cm (Medium)Åf: 15 st/display..
49 SEK 59 SEK
Exkl moms:39 SEK
G-Rollz | Pets Förvaringslåda (Small)
Fynd
Högkvalitativ förvaringslåda i metall från G-Rollz. Finns med två olika Pets Rock-motiv som väljs slumpmässigt vid leverans.Storlek: 4 x 12 x 2,5 cm (Small)Antal: 1 st  (åf: 24 st)..
39 SEK 49 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förvaringsburk av klarglas med vitt lock.Volym: 5 mlHöjd: 25 mmDiameter: 30 mm..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Transparent Flaska (60ml)
Fynd
Transparent flaska gjord av mjuk, klämbar plast med barnsäkert lock.Kapacitet: 60 ml..
15 SEK 19 SEK
Exkl moms:12 SEK
Förvara din cone säkert i en lufttät G-Tube från G-Rollz. Denna cone-hållare är gjord av tålig akryl och är både lukt- och vattensäker. Finns i serierna Amsterdam Picnic, Banksy Graffiti och Pets Rock.Antal: 1 st  (åf: 36 st/display)..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
JPAQ från PAQcase var en av de första askarna på marknaden för förvaring av flera joints samtidigt. Denna diskreta och kompakta ask får lätt plats i fickan eller väskan och skyddar upp till fem förrullade kingsize-joints. Den är luktsäker och håller dina joints fräscha.JPAQ har ett praktiskt separat..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Safe Bag 2,0 från CleanU har plats nog att gömma CleanUrin eller värdesaker som pengar, ID, nycklar m.m., nästan osynligt direkt på kroppen. Det elastiska bandet gör den enkel att ta på och bekväm att bära runt midjan.Kommer i både vit och svart, vänligen välj i rullistan.Storlek:Small (80cm)Medium ..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Ta med dig en rullad cone säkert i denna joint-tub från Gizeh. Tuben är vattenavstötande och minskar lukten från din joint. Korken har praktisk säkerhetslina.Antal: 1 st..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Gizeh | Jaysafe
Fynd
Gizeh JaySafe jointhållare för säker och diskret förvaring. 100% luktsäker och vattentät. Locket kan hålla filter med upp till 9 mm i diameter. På toppen finns en öppning där man kan sätta fast ett nyckelband (ingår ej).Längd: 127 mmMaterial: Aluminium..
129 SEK 169 SEK
Exkl moms:103 SEK
Bulldog | TBA X JaySafe
Fynd
Bulldog & JaySafe premium jointhållare för säker och diskret förvaring. 100% luktsäker och vattentät. Locket kan hålla filter med upp till 9 mm i diameter. På toppen finns en öppning där man kan sätta fast ett nyckelband (ingår ej).Material: Aluminium..
149 SEK 169 SEK
Exkl moms:119 SEK
Qnubu | Extraction Cooler Colorado Stash Bag
Fynd
Kylväskan Colorado Stash Bag från Qnubu är optimal för att transportera och hålla dina koncentrat fräscha. Kylaren har tre lager; det första gjort av luft- och vattentät PVC, det andra isotermiska lagret hjälper till att hålla en stadig temperaturnivå och tredje innerlagret av aluminium-material för..
159 SEK 199 SEK
Exkl moms:127 SEK
Visar 1 till 12 av 189 (16 Sidor)