Varukorg

Chillums

En traditionell typ av pipa som ursprungligen använts av olika folk i flera tusen år, däribland indiska munkar, i delar av Afrika och även i modernare tider även av rastafarianer men används numera lite överallt på jorden. Traditionellt sett är dessa pipor vanligtvis gjorda av keramik men det finns även varianter i trä, bambu och glas för att nämna några stycken, moderna varianter har ofta en speciellt utformad plats för ett nätgaller eller en kopp. Konstruktionen är naturlig och simpel och faller därför väldigt många i smaken

0
BIO | STIX Chillum
Populär
Bio Stix Chillum gjord av tåligt borosilikatglas och levererar lena bloss varje gång. Denna one-hitter i praktisk fickstorlek är enkel att använda och enkel att göra ren. Finns med logo i färgerna röd, gulgrön, svart och blå.Antal: 1 stLängd: 10 cmTillverkad i Los AngelesPiporna levereras slumpvis u..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Lock N Load Stagati one-hitter gjord av glas. Denna one-hit-pipa har en förstorad koppstorlek för större hits. Den får lätt plats i din ficka eller väska, och den praktiska skruvkorken gör att du kan packa och förvara dina örter utan nån oreda när du är på språng.Längd: 85 mmDiameter: 20 mmMaterial:..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Högkvalitativ chillum-pipa från Lock'n'Load i portabel storlek som är enkel att ta med sig på alla äventyr. Innehållet skyddas av en praktisk skruvkork som gör det enkelt att ta sig ett bloss vart och när man vill. Tillverkade av borosilikatglas i medicinsk kvalitet. Mycket diskret och effektiv meto..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
En kompakt, handgjord chillum i glas från vår egna serie av pipor tillverkad av tjockt och tåligt glas. Dekorerad med flerfärgade spiralformade mönster. Eftersom varje pipa är handgjord kan utseendet variera något. Ladda koppen, håll pipan vertikalt mellan fingrarna i dina kupade händer och njut. Ci..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
En handgjord chillum från vår egna serie av pipor tillverkad av högkvalitativt ebenholts-trä med vackra inristade dekorationer baserade på blad från cannabisplantan. Ebenholts är ett mycket tåligt träslag som kommer räcka en livstid om du tar väl hand om det. Ladda koppen, håll pipan vertikalt mella..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
En handgjord chillum från vår egna serie av pipor tillverkad av högkvalitativt ebenholts-trä i stilren och enkel design utan några krusiduller, i enlighet med den skandinaviska modellen. Ebenholts är ett mycket tåligt träslag som kommer räcka en livstid om du tar väl hand om det. Ladda koppen, håll ..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Träpipa 2-in-1 från Smoketower. Pipan är 12 cm lång och har lufthål.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Handgjord träpipa i klassisk skön design för extra mysiga rökstunder. Med sin smarta design går pipan att använda på två olika sätt: 1) Traditionell pipa (som visas på bilden) 2) Chillum (genom att placera koppen längst ut) Längd: 17 cm Färg: Mörk Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
119 SEK
Exkl moms:95 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)