Varukorg

Ljus & Dofter

Att tända några värmeljus och rökelser kan göra under med atmosfären i en lägenhet och rekommenderas varmt om du aldrig provat det! Vi har även doftsprayer som döljer all form av rökdoft eller annan otrevlig odör, de funkar t ex klockrent i badrummet! Även doftljus och rökelser är en rekommendation för badrummet, speciellt om du har ett badkar och tycker om att slappna av. Vi har även fantastiskt väldoftande tvål och oljor som fungerar perfekt vid kroppsmassage och doftar ljuvligt! Gör det gärna till en vana att lägga till något härifrån i dina beställningar så kommer du själv med tiden märka hur mycket mysigare och lugnare du blir som person.

Förhöj atmosfären i ditt rum med Goloka-rökelse från Indien. Dessa rökelse-pinnar är gjorda av sandelträ med doft av saffran. Tänd pinnen längst upp, blås ut lågan, sätt fast pinnen i en hållare och känn vällukten sprida sig i rummet.Doft: SaffranAntal: 12 pinnarOBS: Lämna aldrig en tänd rökelse-pin..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Förhöj atmosfären i ditt rum med Golden Nag-rökelse från Indien. Dessa rökelse-pinnar är gjorda av sandelträ med doft av vanilj. Tänd pinnen längst upp, blås ut lågan, sätt fast pinnen i en hållare och känn vällukten sprida sig i rummet.Doft: VaniljAntal: 12 pinnarOBS: Lämna aldrig en tänd rökelse-p..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Beamer Candle Company gör riktigt fina ljus i fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Doftljusen är specifikt gjorda för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem, vilket såklart är särskilt fördelaktigt om du röker inomhus. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblan..
189 SEK
Exkl moms:151 SEK
Fräscha upp ditt rum med luktbortagande luftfräschar-spray från Special Blue. Tar effektivt bort oönskade lukter och håller rummet fräscht och väldoftande. Doft: OG KushNettovikt: 195 g  ..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Fräscha upp ditt rum med luktborttagande luftfräschar-spray från Special Blue. Tar effektivt bort oönskade lukter och håller rummet fräscht och väldoftande. Doft: VaniljNettovikt: 195 g..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer ..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Aromatisk rökelse från Juicy Jay's av hög kvalitet som skapar en mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som vanlig rök maskeras. Tillverkad av torkade plantor, blommor och essentiella oljor som rullats runt pinnar av bambu. Brinner långsamt. Tillverkad i Thailand. Antal: 20 pinnar Juicy Jay'..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Satya Rökelse (Super Hit)
Populär
Aromatisk rökelse-klassiker av hög kvalitet som skapar en mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som vanlig rök maskeras. Handrullad av torkade blommor, kryddor och essentiella oljor som rullats runt pinnar av bambu. Brinner långsamt. Tillverkad i Indien. Doft: Super Hit Mängd: 15 gram (20 pin..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)