Varukorg

Tändare

En tändare är något som ingen rökare klarar sig utan men är samtidigt det objekt som oftast tappas bort! Vi har olika typer av tändare, bland annat mini-blåslampor, stormtändare, grilltändare och vanliga klassiska tändare, eller varför inte en uppladdningsbar USB-tändare? Vi har även tändare av typen “zippo” till mycket attraktiva priser och hampa-veke som på senare år blivit populärt att använda istället för gaständare att elda i koppen med. Du kommer garanterat hitta en egen favorit i vår samling!

Denna produkt innehåller 3 x PROF | Canna Flintändare (Ord.pris 9:-/st)Vänligen klicka på fliken Buntprodukt för att läsa mer om produkterna...
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Prof Easytorch med vinklat munstycke och justerbar blå låga. Denna vindsäkra stormtändare finns i fyra metalliska färger. Påfyllbar.Höjd: 10,5 cmVid återförsäljarköp: 12 st/display..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Bulldog Zippo-tändare i grön satin-design med Bulldog-logon i guld på framsidan. Stormtändare gjord av tålig metall med vindsäker design och karakteristisk Zippo-klick. Påfyllbar.Vänligen notera: Tändaren levereras tom så du behöver fylla på den innan användning...
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Bulldog Zippo-tändare i borstad krom med Bulldog-logon i vitt på framsidan. Stormtändare gjord av tålig metall med vindsäker design och karakteristisk Zippo-klick. Påfyllbar.Vänligen notera: Tändaren levereras tom så du behöver fylla på den innan användning...
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Bulldog Zippo-tändare i stenaktig design med Bulldog-logon på framsidan. Stormtändare gjord av tålig metall med vindsäker design och karakteristisk Zippo-klick. Påfyllbar.Vänligen notera: Tändaren levereras tom så du behöver fylla på den innan användning...
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Clipper-tändare med Dark Heaven-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade m..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Crazy Farm-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade me..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Fruity Summer-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Calaca-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade med ut..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Animal Weeds-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade ..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Graffiti Leaves-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrusta..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Clipper-tändare med Hey There-motiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllbara och utrustade med..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Visar 1 till 12 av 83 (7 Sidor)