Varukorg

Brickor

En bra och pålitlig bricka är något som varje hemmarökare har mycket användning utav. Bland annat blir det lättare att hålla reda på alla rullprylar, det blir renare eftersom allt stannar på brickan och inte faller ner i soffan eller på golvet och det är ju onekligen både prydligt och praktiskt. Skulle det vara så att du inte har något att rulla upp kan du alltid använda rullbrickorna att servera mat på istället. Munchies!

OCB | Mixbricka (Mini)
Fynd
Portabla rullbrickan Mixtray från OCB är enkel och lätt att arbeta på. Naturligtvis funkar den lika bra hemma som ute. Brickan levereras osorterat. Om du skulle vilja ha en specifik modell, skriv gärna det i textrutan innan din checkout. Vi försöker att uppfylla din önskan beroende på hur lagret ..
3 SEK 5 SEK
Exkl moms:2 SEK
Detta är vår officiella rullbricka (meckbricka) från Smoketower. Tillverkad i papp, vikbar design, perfekt att ta med sig vart man än går! Storlek: 18 x 12 cm (Mini) Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
5 SEK
Exkl moms:4 SEK
OCB | Rullbricka + Lock (Small)
Fynd
En fantastisk rullbricka från OCB, tillverkad av tålig och högkvalitativ metall med olika Limited Edition-designs. Det som är riktigt unikt med dessa meckbrickor (förutom de läckra jubileumstrycken) är att det också medföljer ett matchande plastlock, vilket gör den perfekt att förvara dina örter, to..
69 SEK 99 SEK
Exkl moms:55 SEK
Detta är en liten rullmatta från RAW som är tillverkad av naturlig bambu och används för att underlätta proceduren när man rullar sina egna. Den är väldigt kompakt men tillräckligt stor för att kunna användas med rullpapper i king size-storlek och rullas ihop för att tas med vart man än går. Som van..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
ST Meckbricka gjort i trä med rundade hörn.Storlek: 17,5 x 28 cm (Small)Material: 100% Acacia-trä..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
G-Rollz | Bamboo Display King-Size Papper
Fynd
Visa upp dina favoriter med denna G-Rollz display för rullpapper-paket. Passar för både King-Size och 1 1/4. Displayen är gjord av 100% högkvalitativ bambu, som är både lätt och tålig, med 8 urkarvade skåror.Storlek: 28 x 7,5 x 2 cmMaterial: BambuCheech&Chong-produkterna ingår tyvärr inte...
249 SEK 299 SEK
Exkl moms:199 SEK
RAWs rullbrickor i metall är specialbyggda för enklare meckarbete. Den tjocka metallen är resistant mot att böjas och missformas, och de mjuka, böjda kanterna stoppar tobak och örter från att fastna i kanter eller veck. Hela brickan är dekorerad med den kända RAW-logotypen för att påminna ..
110 SEK
Exkl moms:88 SEK
RAW Rullbricka med veckans rökdagar. Denna metallbricka är speciellt gjord för enkelt meckarbete med en nonstick-yta. Den tjocka metallen förhindrar brickan från att böjas eller missformas och de mjukt böjda hörnen stoppar tobak och örter från att fastna. En suveränt tillverkad rullbricka till ett b..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
RAWs rullbrickor i metall är specialbyggda för enklare meckarbete. Den tjocka metallen är resistant mot att böjas och missformas, och de mjuka, böjda kanterna stoppar tobak och örter från att fastna i kanter eller veck. Hela brickan är dekorerad med den kända RAW-logotypen för att påminna ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
RAW Skate Deck Rullbricka i skateboard-format med graffiti-logo. Brickan är gjord av aluminium med förstärkt baksida som förhindrar den att böjas. Den perfekta accessoaren för en rökande skateboardaren.Storlek: 42 x 15,5 x 4,5 cm..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
G-rollz Rullbricka med originalmotivet 'Amsterdam Picnic' från G-rollz Collector-serie. En tålig metallbricka med släta runda hörn.Storlek: Medium (17,5 x 27,5 cm)..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
G-Rollz | Hello Kitty Cheerleader (Medium)
Fynd
Söt G-rollz Rullbricka med originalmotivet 'Cheerleader' från Hello Kitty(TM) på rosa bakgrund. En tålig metallbricka med släta runda hörn.Storlek: Medium (17,5 x 27,5 cm)..
119 SEK 149 SEK
Exkl moms:95 SEK
Visar 1 till 12 av 44 (4 Sidor)