Varukorg

Blunts

En blunt är ursprungligen en cigarr som man öppnar upp och tömmer på tobak för att blanda med önskad örtblandning. Marknaden har under åren utvecklats och numera finns färdigrullade blunt cones och blunt wraps att rulla ihop själv i flera olika storlekar, material och smaksättningar. Vissa levereras dessutom med filter tips i både papper och trä så att det enda du behöver tänka på är att fylla dem med dina favoritörter. Några av de populäraste varianterna är Juicy Blunts, Platinum Blunt Wraps, Cyclones Blunts och Shine 24K, där de sistnämnda tillverkas av guld. Blunts är extra trevliga att röka eftersom de har extra mycket smak och brinner långsammare än vanliga rullpapper. De lämpar sig därför extra bra att röka tillsammans med ett par vänner.

Limited edition G-Rollz förrullade blunt cones gjorda av mintblad med naturligt uppfriskande smak. Levereras i en lufttät glastub som kan återvändas efter fyllning eller som förvaring.Antal: 2 st/tub  (åf: 24 tuber)..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Terpeninfuserade blunt-cones från G-Rollz. Dessa CBD-blunts är infuserade med Purple Haze-smakande terpener. Levereras i en lufttät glastub som kan återvändas för förvaring.Smak: Purple HazeAntal: 2 st/tub  (åf: 24 tuber)100% Tobaks- och nikotinfria..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Handgjorda 40 Grand hampablad som badats i äkta 24 karats guld. Brinner sakta och fint.Antal: 2 bladStorlek: 1 1/4 (79mm)..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
King Palm | Mini Blunts (2st)
Fynd
Klara att packas100% naturligtHögkvalitativa blad-bluntsTa dina rökstunder till högre höjder med King Palms Banana Cream! Dessa mini-blunts är handrullade med organiska Cordia-blad, filter av majsskal och terpenfylld smakkapsel. Packredo, med inkluderad packpinne av bambu.Kläm på filtret för att öpp..
49 SEK 69 SEK
Exkl moms:39 SEK
Terpeninfuserade blunt-cones från G-Rollz. Dessa CBD-blunts är infuserade med Mango Pulp-smakande terpener. Levereras i en lufttät glastub som kan återvändas för förvaring.Smak: Mango PulpAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)100% Tobaks- och nikotinfria..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Terpeninfuserade blunt-cones från G-Rollz. Dessa CBD-blunts är infuserade med Candy Crunched-smakande terpener. Levereras i en lufttät glastub som kan återvändas för förvaring.Smak: Candy CrunchedAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)100% Tobaks- och nikotinfria..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
G-Rollz Dog Blunt-cones gjord med en blandning av kamomill, maté och kakao som infuseras med terpener. Helt fri från tobak och nikotin. Levereras i lufttät glastub.Smak: Natural OGKAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
G-Rollz Dog Blunt-cones gjord med en blandning av kamomill, maté och kakao som infuseras med terpener. Helt fri från tobak och nikotin. Levereras i lufttät glastub.Smak: Dutch BlendAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
G-Rollz Dog Blunt-cones gjord med en blandning av kamomill, maté och kakao som infuseras med terpener. Helt fri från tobak och nikotin. Levereras i lufttät glastub.Smak: Strawberry Chee$ecakeAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
G-Rollz Dog Blunt-cones gjord med en blandning av kamomill, maté och kakao som infuseras med terpener. Helt fri från tobak och nikotin. Levereras i lufttät glastub.Smak: Green PunchAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
G-Rollz Dog Blunt-cones gjord med en blandning av kamomill, maté och kakao som infuseras med terpener. Helt fri från tobak och nikotin. Levereras i lufttät glastub.Smak: Purple HazeAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Cheech & Chong's terpeninfuserade blunt-cones från G-Rollz. Dessa CBD-blunts är infuserade med Blackberry OGK-smakande terpener. Levereras i en lufttät glastub som kan återvändas för förvaring.Smak: Blackberry OGKAntal: 2 st/tub  (åf: 12 tuber)100% Tobaks- och nikotinfria..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Visar 1 till 12 av 49 (5 Sidor)