Varukorg

Blunts

En blunt är ursprungligen en cigarr som man öppnar upp och tömmer på tobak för att blanda med önskad örtblandning. Marknaden har under åren utvecklats och numera finns färdigrullade blunt cones och blunt wraps att rulla ihop själv i flera olika storlekar, material och smaksättningar. Vissa levereras dessutom med filter tips i både papper och trä så att det enda du behöver tänka på är att fylla dem med dina favoritörter. Några av de populäraste varianterna är Juicy Blunts, Platinum Blunt Wraps, Cyclones Blunts och Shine 24K, där de sistnämnda tillverkas av guld. Blunts är extra trevliga att röka eftersom de har extra mycket smak och brinner långsammare än vanliga rullpapper. De lämpar sig därför extra bra att röka tillsammans med ett par vänner.

0
Högkvalitativ blad-bluntKlar att packas100% naturligtVill du fånga allas blickar på festen? Eller bara känna dig extra lyxig? Denna Guld-blunt från King Palm som handrullats med organiska Cordia-blad och äkta 24-karats guld kan hjälpa dig med just detta. Packredo, med inkluderad packpinne av akryl.K..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Högkvalitativa blad-bluntsKlara att packas100% naturligtKing Palms mini-blunts är handrullade med organiska Cordia-blad, med filter av majsskal och terpenfylld smakkapsel. Packredo, med inkluderad packpinne av bambu.Kläm på filtret för att öppna terpenkapseln och känn den söta smaken av mango i varj..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Högkvalitativa blad-bluntsKlara att packas100% naturligtKing Palms mini-blunts är handrullade med organiska Cordia-blad, med filter av majsskal och terpenfylld smakkapsel. Packredo, med inkluderad packpinne av bambu.Kläm på filtret för att öppna terpenkapseln och känn den fräscha smaken av citron i ..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Förrullade Hampa-wraps med mangosmak från G-Rollz' Pet Rock-serie. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: MangoStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: 15 s..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med druvsmak från G-Rollz' Pet Rock-serie. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: GrapeStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: 15 st..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med bubbelgumsmak från G-Rollz' Pet Rock-serie. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: Bubble GumStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljar..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med jordgubbssmak från G-Rollz' Pet Rock-serie. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: StrawberryStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljar..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med smak av vit choklad från G-rollz. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: White ChocolateStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: ..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med Banana OG Kush-smak från G-rollz. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: Banana OG KushStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: 1..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med Lemon Haze-smak från G-rollz. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: Lemon HazeStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: 15 st/dis..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med Purple Grape-smak från G-Rollz' Pet Rock-serie. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: Purple GrapeStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återför..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Förrullade Hampa-wraps med Mango Kush-smak från G-rollz. Wrapsen är gjorda av Spansk organisk hampa med naturliga majsskalsfilter. De är extra rivtåliga och packas lätt med den inkluderade pack-pinnen.Antal: 2 stSmak: Mango KushStorlek: King Size (106 mm)100% TobaksfriVid återförsäljarköp: 15 st/dis..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Visar 1 till 12 av 36 (3 Sidor)