Varukorg

Bubblare

En typ av pipa, vanligtvis tillverkad i glas, som är inspirerad av bongens konstruktion. Med andra ord är det en pipa där röken filtreras av vatten och detta sker på flera olika sätt beroende på vilken pipa man väljer men en bubblare har alltid vattenfiltrering. Inte bara filtreras röken utan den kyls även ner och blir därför lättare och behagligare att inhalera till skillnad från en pipa där ingen kylning eller filtrering finns. Dessa pipor finns i flera olika prisklasser och utföranden men de är alla designade för att göra rökningen behagligare än med en vanlig pipa.

0
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och showerhead-perkolator för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam Limited Edition Bubblare gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en lite böjd hals, stadig grön bas med 22 mm tjock botten och slittat chillum för filtrering. Koppen har ett handtag för att lättare kunna hanteras och som även funkar som rullstopp.Höjd: 17 cmSocket: 14,5 mm..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Liten dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 15 cm hög med 6 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 15 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Liten och rund dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 14 cm hög med 5 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 14 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Black Leaf | Ball-Disc Bubbler
Fynd
Black Leaf Bubbler gjord av borosilikatglas med ergonomisk form och detaljer i grönt. Den har både en Ball- och Disc-perkolator för extra filtrering och kylning av röken med alla bubblor de skapar. Den inkluderade koppen är för örter men denna bubbler kan lätt omvandlas till en dabb-rigg med en pass..
649 SEK 899 SEK
Exkl moms:519 SEK
Liten och behändig dabbpipa från 710IL för din olja eller koncentrat. Pipan är 14 cm hög med 4 mm kopp-öppning. Fyll den med vatten och njut av avkyld ånga.Längd: 14 cm..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Pure Glass-bong i klart borosilikatglas med detaljer i svart. Denna bong har hela 3 perkolatorer; en Inline-perkolator och en "Ball in a Ball" Solaris-perkolator som består av en mindre Ball-perkolator inuti en större. All denna filtrering ger dig en av de mest lena och lätta rökning du kan få just ..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Glas-bubblare från Pure Glass med showerhead-perkolator och sidecar-munstycke. Showerheaden går att ta ut så du kan välja att använda bubblaren även utan den.Höjd: ca 30 cmSocket: 14,5 mmTillverkad i USA...
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Elegant bubbler i mörkt glas med guldfärgade detaljer från Marley Natural. En lättanvänd bubbler med globformad perkolator som ger smakfull filtrerad rök.Höjd: 12,7 cm..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Liten och behändig dabbpipa från Breit för olja eller koncentrat. Pipan är gjord av värmetåligt borosilikatglas. Fyll den med vatten och din ånga blir trevligt avkyld.Längd: 15,5 cmDiameter: 45 mm..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Thug Life | Bubbler Green - H:17cm
Fynd
Denna bubbler from Thug Life är en underbar bubbler gjord speciellt för att underlätta sättet du röker. Den är gjord på värmetåligt borosilikatglas och kommer med sprinkler-perkolator uppdelad på tre kammare. En bubbler tar det bästa från både bong och pipor och kombinerar det till en unik rökmetod ..
399 SEK 499 SEK
Exkl moms:319 SEK
Visar 1 till 12 av 26 (3 Sidor)