Varukorg

Bubblare

En typ av pipa, vanligtvis tillverkad i glas, som är inspirerad av bongens konstruktion. Med andra ord är det en pipa där röken filtreras av vatten och detta sker på flera olika sätt beroende på vilken pipa man väljer men en bubblare har alltid vattenfiltrering. Inte bara filtreras röken utan den kyls även ner och blir därför lättare och behagligare att inhalera till skillnad från en pipa där ingen kylning eller filtrering finns. Dessa pipor finns i flera olika prisklasser och utföranden men de är alla designade för att göra rökningen behagligare än med en vanlig pipa.

En liten, cool och klassig bubblarpipa som påminner oss om den eleganta, underliga, men ändå sofistikerade subkulturen Steampunk. Pipans plexiglas-tank rymmer vattnet som filtrerar och kyler ner röken, vilket gör den mer behaglig att röka, men också mindre skadlig att inhalera ur eftersom vattnet ta..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
ST | Tango (15cm)
Fynd
ST Tango är en liten bubbler i glas. Den har ett kickhål och är idealt för daglig användning. Varje bubblare är handgjort, och kan därför skilja i design och storlek jämfört med bilden.Höjd: 15 cm..
159 SEK 219 SEK
Exkl moms:127 SEK
En otroligt cool och charmig bubblarpipa som påminner om en liten vattenpipa från sagornas värld. Vattnet filtrerar och kyler röken för en betydligt behagligare rökupplevelse än vad torra pipor tenderar att erbjuda. Det trippiga utseendet kan förklaras med att kammaren är tonad i flera färger och tä..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
ST | Hammer Spiral (19cm)
Fynd
En riktigt fin glaspipa från Smoketowers egna serie av rökdon. Formad som en hammare, med bubblar-utförande som vattenfiltrerar och kyler röken för en mycket behagligare och mjukare rökning. Dessutom har den ett spiralformat rör som kyler röken ännu mer, perfekt för rökare som inte gillar att hosta ..
179 SEK 319 SEK
Exkl moms:143 SEK
En mycket prisvärd och liten bong i bubblar-utförande från Smoketowers egna sortiment av glas. Utrustad med en diffuser-liknande percolator som effektivt bubblar upp, filtrerar och kyler din rök. Avrundat munstycke, blå detaljer, platt bas och Smoketower-logotypen tryckt på huvudkammaren. En kopp me..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Liten och rund dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 14 cm hög med 5 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 14 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
En unik pipa i bubblardesign och ett superlitet format, tillverkad av akryl och metall. Enkel att plocka isär för rengöring, förvaring, och för att ta den med sig ut när det är äventyrsdags. Förutom en vanlig kopp för örter ingår även en speciell cigarettkopp som låter dig röka dina egenrullade cone..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Liten och behändig dabbpipa från 710IL för din olja eller koncentrat. Pipan är 14 cm hög med 4 mm kopp-öppning. Fyll den med vatten och njut av avkyld ånga.Höjd: 14 cm..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
En vacker bubblare i glas från Smoketowers egna sortiment av pipor. Filtrerar och kyler röken med vatten för en betydligt behagligare upplevelse än med torra pipor. Med lufthål för reglering av mängden rök, platt bas som står stadigt på plana underlag, böjd hals för bekvämare användning och runt mun..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Liten dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 15 cm hög med 6 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 15 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
En prisvärd och skön bubblare från vårt egna sortiment av glas. Filtrerar och kyler röken innan den når dina lungor vilket ger en behagligare upplevelse, det låter dig också ta större bloss utan att du bränner dig på läpparna och i halsen. Med avrundat munstycke och platt bas, står upp av sig själv...
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
ST | Glasbong Showerhead (22cm)
Fynd
En riktigt fin och prisvärd bong i bubblar-utförande tillverkad av härdat borosilikatglas från Smoketowers egna serie av glas. Utrustad med en showerhead-percolator som filtrerar, kyler och renar röken för en avsevärt behagligare och mjukare rökupplevelse. Extra tjock och tålig fot, avlång och smal ..
279 SEK 399 SEK
Exkl moms:223 SEK
Visar 1 till 12 av 28 (3 Sidor)