Varukorg

Varför välja oss?

Vi försöker alltid se till att kunden får den bästa möjliga servicen. Nedan finns punkterna som gör oss unika och som är anledningarna till varför du ska välja oss, precis som alla andra gör!


UTMÄRKT KUNDTJÄNST
Vi försöker alltid göra vårt bästa i hanteringen av våra kunders beställningar, problem och frågor. Vi erbjuder kundtjänst via telefon (08-­730 00 70) dit du kan ringa med vilket ärende du än har och vi svarar på dina mail normalt inom en timme under kontorstider. Du kan maila oss på support@smoketower.com.
Vår senaste undersökning gav oss 4.7/5 poäng till vår kundtjänst!


1-2 DAGARS LEVERANSTID INOM SVERIGE
Vi skickar i regel alla beställningar lagda innan 16:00 med Posten som valt fraktalternativ redan samma dag - för ordrar skickade med DHL gäller 12:00 som sista tid. Undantag gäller helger, röda dagar och ovanligt hög belastning. Inom Sverige är leveranstiden normalt 1-2 arbetsdagar, inom Skandinavien 3­-5 arbetsdagar och till resten av Europa och världen 2-­10 arbetsdagar beroende på valt fraktsätt.


FRI FRAKT
På beställningar över 799 kr inom Sverige.


DISKRET FÖRPACKNING
Från oss får du alltid din beställning diskret förpackad.


VI SKICKAR TILL HELA VÄRLDEN
Vi skickar din beställning vart du än befinner dig i världen. Så länge det inte finns några restriktioner på de önskade produkterna skickar vi till det landet.


KREDITKÖP
Som förmodligen den ENDA headshop-butiken i världen erbjuder vi alla svenska kunder köp mot 14 dagars kredit. Du kan alltså beställa produkten du vill ha, få den hemlevererad och betala 14 dagar efter mottagandet, kan det bli bättre?


LÄGSTA PRIS-GARANTI
Om du hittar samma produkt billigare någon annanstans i världen kan vi prismatcha åt dig om du kontaktar oss innan du lägger beställningen. Denna prisgaranti gäller inte om den billigare varan är rabatterad. Exportkostnader på beställningar utanför Europa tas också hänsyn till.


PÅLITLIG SIDA
Vår sida är inte bara betrodd av alla våra lojala kunder men också av Bit Security som har certifierat vår butik. Vi använder säkra anslutningar på alla köp och kontoinformation. Detta kan du se på https:et i adressfältet tack vare SSL-certifieringen.


SMOKETOWER.COM SEDAN 1995!
Därför är vi en väldigt pålitlig leverantör av dina rökprodukter.