Varukorg

Rör

Här hittar ni vårt sortiment av bongrör, alltså rör som går ner i bongens vatten där röken filtreras och kyls ner. Bongrören finns i olika utföranden; downstem kallas rören som har plats för separat glaskopp, vanligen i storlek 18,8 eller 14,5 mm. Chillum kallas rören som har inbyggd kopp, ibland med eller utan inbyggt filter, men det är i regel bäst att köpa till nätgaller eller screens för att vara på den säkra sidan. Vissa rör har flera utborrade hål i änden som går ner i vattnet för ännu mer filtrering och kylning, dessa kallas för diffuser. Se till att mäta efter denna guide för att vara säker på att du hittat ett rör som passar just din bong. Använd denna metod om du inte vet hur långt rör du behöver.

Ett diffuser-rör i glas från Grace Glass med fem individuella armar med uppborrade hål som mycket effektivt filtrerar och kyler din rök för en mjukare upplevelse. Kopp ingår ej, säljes separat. Socket: 18,8 mm Socket (Kopp): 18,8 mm Längd: 12 cm Mät enligt denna bild för att säkerställa att ..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Ett diffuser-rör i glas från Black Leaf i showerhead-utförande med 10 hål som mycket effektivt filtrerar och kyler din rök för en mjukare upplevelse. Kopp ingår ej, säljes separat. Socket: 18,8 mm Socket (Kopp): 18,8 mm Längd: 12 cm Mät enligt denna bild för att säkerställa att röret passar ..
109 SEK
Exkl moms:87 SEK
ST Premium Glasrör med kopp och diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Koppen har rull-stopp som förhindrar den att rulla iväg på plana ytor.Längd: 11,5 cmSocket kopp: 14,0 mm (Passar ST Passionfruit och ST Dahlia)Socket rör: 18,0 mmLängd med kopp: ca 16 cm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Ett diffuser-rör i glas från Boost, med uppborrade hål som filtrerar och kyler din rök för en mjukare upplevelse. Kopp ingår ej, säljes separat. Socket: 18,8 mm Socket (Kopp): 18,8 mm Längd: 12 cm Mät enligt denna bild för att säkerställa att röret passar just din bong. Använd denna metod om..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 13 cmSocket: 14,5 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 12 cmSocket: 14,5 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 14 cmSocket: 14,5 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 11 cmSocket: 14,5 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 11 cmSocket: 18 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Ett chillum-rör tillverkat av glas. Enkel men praktisk design med inbyggd kopp. Glöm ej att köpa till nätgaller. Socket: 10 mm Längd: 9 cm Mät enligt denna bild för att säkerställa att röret passar just din bong. Använd denna metod om du inte vet hur långt rör du behöver. Vid återförs..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Boost Diffuser Chillum (SG 14,5)
Fynd
Denna Boost Diffuser kopplar du enkelt till din bong som har en 14,5 mm öppning. Koppla därefter din kopp med örter till diffusern och njut av väl filtrerad rök.  ..
59 SEK 99 SEK
Exkl moms:47 SEK
ST Premium Glasrör med diffuser-hål som filtrerar och kyler din rök för en lenare upplevelse. Kopp ingår ej, säljs separat.Längd: 12 cmSocket: 18 mm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 12 av 34 (3 Sidor)