Varukorg

Grinders

Har man väl prövat en grinder vill man aldrig återgå till att förbereda sina örter och tobak med sax eller fingrar igen. En grinder (eller örtkvarn) används för att snabbt och enkelt mala din örtblandning till en fin konsistens som brinner fint i dina handrullade cigaretter, i bongen eller pipan. Det finns varianter i flera olika storlekar, typer och material där de vanligaste tillverkas av stål eller aluminium. Vill man komma billigare undan kan man köpa en i akryl eller trä. De vanligaste tillverkas i två eller fyra delar där den sistnämnda har en speciell kammare längst ner där alla trikomer (kief) samlas upp för framtida användning. Välj storlek beroende på hur mycket du förbereder åt gången - är du en storrökare rekommenderar vi de största modellerna. Vill du ha en kompakt att ta med dig ut på äventyr finns det extra små i två delar som lätt glider ner i fickan.

Banksy Graffiti-grinder från G-Rollz med 'Mona Launch'-motiv som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 4 delar med sylvassa tänder och kief-samlare.Diameter: 43 mm..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Banksy Graffiti-grinder från G-Rollz med 'Thug For Life'-motiv som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 3 delar med sylvassa tänder och kief-samlare.Diameter: 53 mm..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Pets Rock-grinder från G-Rollz med en Rover-logo som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 4 delar med kief-samlare.Diameter: 53 mm..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Pets Rock-grinder från G-Rollz med en Reggea-logo som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 3 delar.Diameter: 53 mm..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Pets Rock-grinder från G-Rollz med en Diamonds-logo som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 4 delar med kief-samlare.Diameter: 53 mm..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Banksy-grinder från G-Rollz med Church of Graffiti-motiv som fästs magnetiskt på locket. Grindern är gjord av metall i 4 delar med kief-samlare.Diameter: 53 mm..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Groove Ripster är en kraftfull elektrisk grinder med plats för mycket material vare sig det är örter, kryddor eller kaffebönor m.m. Ripster låter dig justera för grovheten på ditt material, från 3-sekunders grov grinding till 15-sekunders fin grinding. Gjord av rostfritt stål med översiktsfönster oc..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Shredder-kort från RAW som är perfekt att ta med sig då det lätt får plats i fickan eller plånboken. Med detta kort kan du mala dina örter i tre olika grader av finhet. Gjort av rostfritt stål som är enkelt att rengöra.Storlek: 50 x 80 mmVikt: 15 g..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
Champ High Space Trip Grinder med sex olika rymddräktsmotiv. Grindern har fyra lager, diamant-formade tänder och kommer med inkluderad skrapa.Diameter: 50 mmHöjd: 35 mmGrindern levereras slumpvis utvalt. Om du önskar ett särskilt motiv, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om det finns kvar ..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Runt Askfat i metall från Champ med tre springor där joints kan vila mellan puffarna och många hål där askan kan falla ner. Finns i svart och silver.Diameter: 100 mmHöjd: 55 mmAskfatet levereras slumpvis utvalt. Om du önskar en särskild färg, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om det finns..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
3-pack Metallgrinders från Champ High. Grinderna är svarta med ett löv på locket, två guldfärgade och en i silver. De har två lager och diamantformade tänder.Diameter: 30 mmHöjd: 15 mm..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Champ High Mini Skull Grinder med fyra olika skallmotiv. Grindern har fyra lager, diamant-formade tänder och kommer med inkluderad skrapa.Diameter: 40 mmHöjd: 35 mmMaterial: ZinklegeringGrindern levereras slumpvis utvalt. Om du önskar ett särskilt motiv, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi ..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Visar 1 till 12 av 91 (8 Sidor)