Varukorg

E-cigaretter

En e-cigarett är en batteridriven förångare som omvandlar e-juice till rökliknande vattenånga. E-cigg eller vapepennor finns i många olika modeller och storlekar. Vissa är gjorda för att likna vanliga cigaretter, cigarrer eller pipor, medan andra mer påminner om vanliga vaporizers. Oavsett format så är de flesta ecigg gjorda för att vara diskreta och lätta att ta med sig. Vi har både förfyllda engångscigaretter och påfyllbara e-cigaretter med tillbehör.  Kärt barn har många namn och en e-cigg kallas även för ecigg, elektronisk cigarett, e-cigg, vapepenna, vape, mod, tanksystem med mera.

Twist-batteri med justerbar voltstyrka till dina 510-tankar. Starta uppvärmningen med 5 knapptryck. Automatisk avstängning. USB-laddare ingår.Gänga: 510Batteri: 320 mAhVolt: 2.0-4.8..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Pod Salt | Banana Ice Engångsvape
Fynd
Pod Salt Go engångsvape med Banana Ice e-juice. Diskret och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av söt banansmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera tobaksrök.Smak: ..
69 SEK 99 SEK
Exkl moms:55 SEK
N-One | 600 puff (20mg)
Fynd Nyhet Populär
Vid återförsäljarköp: 5 st/packN-One engångsvape med olika smaker. Diskret och enkel att använda. Ger ca 600 puffar.Nikotinsalt kan vara ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Volym: 2 mlNikotinsalt..
85 SEK 99 SEK
Exkl moms:68 SEK
IZY One | 600 puffs (18mg)
Fynd
Vid återförsäljarköp: 10 st/packIzy One engångsvape med olika smaker. Diskret, lätt och enkel att använda. Ger cirka 600 puffar som motsvarar 30 vanliga cigaretter.Nikotinsalt kan vara ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra f..
85 SEK 99 SEK
Exkl moms:68 SEK
Frunk Bar | 800 Puff (20mg)
Fynd Nyhet Populär
Vid återförsäljarköp: 5 st/packFrunk Bar engångsvape med olika smaker. Diskret och enkel att använda. Ger ca 800 puffar som motsvarar ca 60 vanliga cigaretter.Nikotinsalt kan vara ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran ..
85 SEK 99 SEK
Exkl moms:68 SEK
PCKT Two är en effektiv vaporizer som erbjuder ett batteri på hela 660 mah (Li-Ion batteri), 5 olika värmeintensiteter och som kan användas samtidigt som den laddar. Slå enkelt på den genom att trycka på power-knappen 5 gånger och var beredd på att vapea. Du kan antingen röka med direkt-metoden..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Killa Switch | 600 puff (20mg)
Fynd Nyhet
Vid återförsäljarköp: 20 st/packKilla Switch engångsvape med olika smaker. Diskret och enkel att använda. Ger cirka 600 puffar.Volym: 2 mlNikotin: 20 mg/mlVg/Pg: 50/50Smaker: Energy Drink, Mixed Fruits, Pineapple, Cool Melon, Peach ICE, Tangerine ICE, Lychee ICE, Lush ICE och Strawberry WatermelonLä..
85 SEK 99 SEK
Exkl moms:68 SEK
eLite | Icy Grape
Fynd
eLite Icy Grape engångsvape. Effektiv, diskret och enkel att använda. Ger ca 450 puffar med smak av druva med kyligt avslut.Saltnikotin är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: Icy GrapeVolym..
55 SEK 69 SEK
Exkl moms:44 SEK
Pod Salt GO | Orange Ice Engångsvape
Fynd
Pod Salt GO Engångsvape med Orange Ice e-juice. Diskret och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av apelsinsmak med kyligt avslut.Nikotinsalt kan vara ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera tobaksrök.Sm..
69 SEK 99 SEK
Exkl moms:55 SEK
Smoketower Twist-batteri med justerbar voltstyrka och lång batteritid till dina 510-tankar. Pennans voltstyrka går från 3.3V till 4.8V, vilket kan både ge dig smakfulla hits men även starka rökmoln.Gänga: 510Batterikapacitet: 1100mAhVolt: 3.3V till 4.8V..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
XROS Mini är en vape-penna från Vaporesso som är minimalistiskt utformad och diamantmönstrad för att ligga säkert och bekvämt i handen. Den har enkel toppfyllning, SSS läckagesäkerhetsteknologi, praktisk batteri-indikator, samt ett förbättrat batteri som räcker upp mot två dagar utan att behöva ladd..
305 SEK
Exkl moms:244 SEK
Suorin Air
Fynd
Suorin Air är en mycket populär och välbyggd vape i kreditkortsstorlek för vapers som värdesätter bekvämlighet, enkelhet och kvalitet. Bakom det 8 mm tunna höljet i zink döljer sig ett slimmat 400 mAh-batteri som körs i 16 Watt, en 2 ml-tank som enkelt fylls på från sidan och som med sin 1.2 ohms-co..
159 SEK 599 SEK
Exkl moms:127 SEK
Visar 1 till 12 av 55 (5 Sidor)