Varukorg

Reservdelar

PAX | Koncentrat Lock + O-Ring Kit
Fynd
Ett utbytbart ugnslock och 5 stycken O-ringar för PAX koncentrat-insats. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
39 SEK 99 SEK
Exkl moms:31 SEK
DaVinci MIQRO Flat Mouthpiece
Fynd
Att ha ett extra och rent munstycke har sina fördelar. Tillverkat av 100% zirkonium-keramik vilket säkerställer att man vid varje tillfälle får fram så rena smaker som möjligt. Detta är samma typ av munstycke som ingår vid köp av vaporizern DaVinci MIQRO. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
15 SEK 79 SEK
Exkl moms:12 SEK
Tre stycken extra original nätgaller som passar både PAX 2 och PAX 3. Genom att byta emellanåt kommer din vaporizer inte bli lika smutsig och du behöver inte rengöra dina galler lika ofta. Rengörs lättast genom att läggas i ett isopropanol-dopp över natten och därefter skrubbas med exempelvis bomull..
125 SEK
Exkl moms:100 SEK
Ett uppladdningsbart 18650-batteri av hög kvalitet. Passar bland annat XVAPE X-MAX V2 Pro men också alla andra vaporizers och e-cigaretter som använder denna typ av batterier.Kapacitet: 2600 mAh..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
XVAPE | X-MAX V2 Pro Nätgaller
Fynd Populär
Ett set med fyra stycken utbytbara nätgaller (två av varje storek) i rostfritt stål som passar X-MAX V2 Pro från XVAPE. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
16 SEK 22 SEK
Exkl moms:13 SEK
Ett komplett set med alla o-ringar som medföljer Storz & Bickels Mighty-vaporizer. Det är inte bara komplett, det medföljer flera av varje ring för att säkerställa att du inte behöver tänka på brustna ringar ett bra tag framöver. Se videon nedan för en demonstration av vart alla ringar är placer..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
DynaWax är ett smörjmedel som används för att hålla DynaVaps vaporizers i så funktionellt och fint skick som möjligt. Håller alla rörliga delar och o-ringar i bra skick. Naturliga ingredienser, tillverkat av bivax och hampaolja. Levereras i en praktisk liten plastburk med lock. Vid återförsäljark..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Flowermate | Slick Munstycke
Fynd
Ersättnings-munstycke till din Flowermate Slick-vaporizer. Gjord av borosilikatglas...
99 SEK 149 SEK
Exkl moms:79 SEK
Ett munstycke i silikon som passar alla VapCap-vaporizers (14mm) från DynaVap. Ger en mjukare känsla mot läpparna jämfört med metall och trä, men är trots det värmeavledande tack vare silikonets egenskaper. Vänligen notera: Med detta munstycke passar inte din VapCap i Dynastash eller DynaVaps för..
35 SEK
Exkl moms:28 SEK
DynaVap | Condenser O-Ring Kit
Fynd
Ett reserv-set med tre stycken o-ringar för kondensorn i VapCap och andra vaporizers från DynaVap. Passar alla modeller förutom OmniVap. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
59 SEK 69 SEK
Exkl moms:47 SEK
Borosilikatglas vattenadapter för användning med Arizer Air och Solo I/II, och tillåter dig att koppla ihop vaporizern med en vattenpipa. Kallare ånga är mer skonsam för din hals. Storlek: 18 mm (Finns även som 14 mm, klicka här)..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Boundless CFV Bamboo Heat (5st)
Fynd
Ett 5-pack med bamburingar som används i vaporizern Boundless CFV för att ge en sofistikerad arom tillsammans med dina ångor. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
25 SEK 125 SEK
Exkl moms:20 SEK
Visar 1 till 12 av 58 (5 Sidor)