Varukorg

Filter Tips

OCB | Adjust Justerbar Filter
Fynd
Extra breda filter tips från OCB, tillverkade av papper. Namnet på filtren ("Adjust A Tip") syftar på att de går att justera något i både bredd och längd genom att riva av en remsa med de speciella perforeringarna - på så sätt säkerställer man att alla petiga rökare blir nöjda. Till skillnad från fl..
12 SEK 14 SEK
Exkl moms:10 SEK
OCB | Förklippt XXL Curved Tips
Fynd
OCB Premium XXL Curved Tips. Dessa extra-extra stora och kurvade filter är förklippta och perforerade och redo att bli rullade.Antal: 34 blad per paketOCB grundades i Frankrike 1918 och tillverkar några av världens populäraste och mest sålda rullpapper. Smoketower är en officiell återförsäljare för ..
9 SEK 14 SEK
Exkl moms:7 SEK
OCB | Premium Filter Tips
Fynd
OCB grundades i Frankrike 1918 och tillverkar idag några av världens populäraste rullpapper och tillbehör. Detta är OCBs klassiska filter tips från Premium-serien som innebär att pappret är extra tunt. Som alla filter tips från OCB är de perforerade för enklare vikning, fint utskurna och fastlimmade..
8 SEK 11 SEK
Exkl moms:6 SEK
Smoketower | Aktivt Kolfilter (7mm)
Fynd
Använd Smoketowers Aktiva kolfilter när du rullar dina joints och förhindra skadlig tjära nå dina lungor. Du gör inte bara röken mindre skadlig utan gör den även mer välsmakande.Storlek: 7 mmAntal: 20 st..
29 SEK 39 SEK
Exkl moms:23 SEK
Detta är RAW:s klassiska filter tips, tillverkade av naturligt och oblekt papper av hög kvalitet. Originalform och storlek. Storlek: 18 x 59 mm (0.75” x 2.25”) Antal: 50 filter tips Sedan sin start på 90-talet har RAW blivit kanske världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillb..
11 SEK
Exkl moms:9 SEK
OCB Charcoal Tips Virgin
Fynd
OCB har tagit fram filter med aktivt kol-innehåll, som ett substitut mot filter av ren papp. Till skillnad från traditionella filter så fungerar kolet som ett extra skydd mellan dig och röken, och suger upp en del av de farliga ämnen som uppstår vid rökning. Detta filter följer Virgin-serien av O..
33 SEK 36 SEK
Exkl moms:26 SEK
Lock N Load 9mm King-Size Slim
Fynd
Ingen gillar att få en joint med blött filter! Se till att det aldrig händer igen, med detta återanvändbara glasfilter från Lock-N-Load. Idén är 'glas'klar. Med ett filter av glas får du dubbla njutningar, ett genom att du ser röken gå från jointen till dina läppar men framförallt att du slipper blö..
28 SEK 39 SEK
Exkl moms:22 SEK
RAW | Black Tips (50pcs)
Fynd
RAW Classic Black Filter Tips, tillverkade av naturligt och oblekt papper av hög kvalitet. Perforerat papper som är superenkelt att vika.Storlek: 18 x 59 mmAntal: 50 filterSedan sin start på 90-talet har RAW blivit kanske världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-pa..
24 SEK 29 SEK
Exkl moms:19 SEK
The Bulldog Amsterdam grundades i Holland redan 1975 och har sedan dess försett den europeiska rökaren med ett brett produktsortiment av hög kvalitet. Filter tipsen är inget undantag utan håller samma nivå av kvalitet som de mest kända tillverkarna. Några andra av Bulldogs populäraste produkter är k..
11 SEK
Exkl moms:9 SEK
Lock N Load .45 Ammo Bullet Tip
Fynd
Ingen gillar att få en joint med blött filter! Se till att det aldrig händer igen, med detta återanvändbara glasfilter från Lock-N-Load. Idén är 'glas'klar. Med ett filter av glas får du dubbla njutningar, ett genom att du ser röken gå från jointen till dina läppar men framförallt att du slipper blö..
34 SEK 45 SEK
Exkl moms:27 SEK
OCB Charcoal Tips Premium
Fynd
OCB har tagit fram filter med aktivt kol-innehåll, som ett substitut mot filter av ren papp. Till skillnad från traditionella filter så fungerar kolet som ett extra skydd mellan dig och röken, och suger upp en del av de farliga ämnen som uppstår vid rökning. Detta filter följer Premium-serien av ..
33 SEK 36 SEK
Exkl moms:26 SEK
Ta din rökning till nästa nivå med dessa 8mm Bio Glas Filter!Att använda ett glasfilter ger dig inget mer än ren rök, det är mer hygieniskt och fräscht samt håller dina fingrar borta från att bränna sig.När du väl behöver rengöra dessa, så doppa dom helt enkelt i lite isopropanol eller annan rengöri..
25 SEK
Exkl moms:20 SEK
Visar 1 till 12 av 46 (4 Sidor)