Varukorg

Ögondroppar

Här har vi samlat våra ögondroppar som vi rekommenderar dels för människor som använder linser och därför får torra ögon, men också för människor som får rödsprängda ögon av allergier eller liknande och vill undvika pinsamma situationer genom att se mer alert ut. Våra ögondroppar är designade för att smörja ögonen och få användaren att bli och se piggare ut vilket är vad våra kunder alltid frågat efter. Arbetar du dessutom mycket framför en dator ger ögondropparna en avlastande känsla. Observera att du alltid borde vara säker på att ögondropparnas ingredienser (den modell du valt) är OK med dina ögon enligt din ögonläkare.

Clear Eyes Bright & Moist är ögondropparna för dig som lider av torra och irriterade ögon. Vare sig obehaget beror på vind eller rök, allergier eller infektion så återfuktar och lindrar Clear Eyes långtidsverkande droppar effektivt symptomen.Clear Eyes är en steril ögondroppslösning som innehåll..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Röda och trötta ögon kan vara mycket obehagligt för den drabbade och kan dessutom kännas väldigt pinsamt. Här är lösningen! Den här förträffliga produkten är bl.a. fotomodellernas och filmstjärnornas hemlighet. Droppa två-tre droppar i varje öga vid behov. Smörjer och återfuktar irriterade och trött..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)