Varukorg

Rullpapper & Blunts

De flesta rökare lär sig att uppskatta och bemästra rullandets konst, inklusive hela processen från början till slut där man varsamt blandar materialet, tar sitt favoritpapper och rullar ihop cigaretten med en perfekt mängd saliv. Vi har Skandinaviens största sortiment av rullpapper och blunts vilket gör ett besök i denna avdelning en ren fröjd. Det finns alltid en produkt man inte provat. Vi har några av världens största och vanligaste tillverkare men också flera mindre kända som bara tillverkas och säljs i Europa. Några exempel på papperstillverkare är RAW, OCB, Smoking, Juicy Jay's, Rizla, Elements och Smokers' Choice. Bland våra blunts hittar du namn som Shine 24K, Cyclones, Platinum och Kingpin. Här har vi också filter tips i olika material, färdigrullade cones, smaksättning och andra tillbehör för rullpapper. Ett tips är att lägga till några olika rullpapper och blunts i kundvagnen vid varje beställning för att uppnå nivån för fri frakt!

0
G-ROLLZ | KS Bio Green Hemp Pre-Rolled Single Cone
Nyhet
Organisk Hampa-cones från G-Rollz tillverkade i Frankrike. Dessa förrullade cones är gjorda av fint pressad hampa-fibrer, helt naturligt och fritt från klorin och GMOs.Vänligen observera att varje köp är 1st Cone. Storlek: King SizeVid återförsäljarköp: 72st/display..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
G-ROLLZ | KS Rosa Pre-Rolled Single Cone
Nyhet
Hampa-cones från G-Rollz, tillverkade i Frankrike.Dessa förrullade cones är gjorda av fint pressad hampa-fiber, lätt rosafärgade men helt naturligt och fritt från klorin och GMOs.Vänligen observera att varje köp är 1 st Cone.Vid återförsäljarköp: 72st/display..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Hampa baserad papper från Royal Queen Seeds - en av de största prducenterna utav lyxfågelfrön! Varje häfte kommer med 32 papper och är oblekt. De är tillverkade utav material från inom Europa och ger dig en tunn och långsamt brinnande upplevelse.Stolek: King Size..
20 SEK
Exkl moms:16 SEK
För-rullade Cones av hampa från Real Leaf. Oblekta cones i King Size-storlek.Antal: 100 st..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
För-rullade Cones av hampa från Real Leaf. Oblekta cones i King Size-storlek.Antal: 50 st..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Färdigrullade cones i naturlig hampa från RAW:s nya Black-serie! Storlek: 84mm (1 1/4) (King Size) Antal: 20 st RAW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning av papper- och hampafiber, helt utan tillsatser. Pappret är allti..
110 SEK
Exkl moms:88 SEK
Färdigrullade cones i naturlig hampa från RAW:s nya Black-serie! Storlek: 110 mm (King Size) Antal: 20 st RAW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning av papper- och hampafiber, helt utan tillsatser. Pappret är alltid täck..
120 SEK
Exkl moms:96 SEK
Färdigrullade cones i naturligt och oblekt papper från RAW:s nya Black-serie! Storlek: 84 mm (1 1/4) Antal: 20 st RAW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning av papper- och hampafiber, helt utan tillsatser. Pappret är allt..
110 SEK
Exkl moms:88 SEK
Färdigrullade cones i naturligt och oblekt papper från RAW:s nya Black-serie! Storlek: 110 mm (King Size) Antal: 20 st AW är en av världens mest populära tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Alla RAW-papper består av en blandning av papper- och hampafiber, helt utan tillsatser. Pappret ä..
120 SEK
Exkl moms:96 SEK
RAW Black Connoisseur-utgåva med medföljande filter tips. Detta är den extra tunna och långsamt brinnande Black-serien av RAW:s naturliga och oblekta papper. Minimerar smaken av bränt papper och maximerar smaken av innehållet.Storlek: 110 x 44 mm (King Size Slim)Antal: 32 rullpapperSedan sin start p..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Hampa-cones från G-Rollz med Banksy's Graffiti-design. Dessa förrullade cones är gjorda av fint pressad hampa-fiber, lätt rosafärgade men helt naturligt och fritt från klorin och GMOs. Pack-pinne medföljer.Antal: 20 stStorlek: King Size..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Högkvalitativ blad-bluntKlar att packas100% naturligtVill du fånga allas blickar på festen? Eller bara känna dig extra lyxig? Denna Guld-blunt från King Palm som handrullats med organiska Cordia-blad och äkta 24-karats guld kan hjälpa dig med just detta. Packredo, med inkluderad packpinne av akryl.K..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Visar 1 till 12 av 284 (24 Sidor)