Varukorg

Koncentrat

När det kommer till att njuta av olja och vax kräver det en speciell typ av utrustning eftersom det uppenbarligen inte är lika enkelt att hantera som örter och tobak, därför har vi fyllt denna avdelning med just sådana produkter så att du lätt ska kunna hitta något passande. Vi har flera olika typer av nails i titan, quartz, glas och keramik som klarar väldigt höga temperaturer, carb caps och dabbers, skyddande dab-mattor, utrustning för extrahering av rosin och burkar av silikon som förvarar dina koncentrat utan att det klibbar - men också flera andra mer eller mindre nödvändiga produkter som borde intressera dig om du tycker om dabbing! Letar du efter en komplett lösning för dabs får du ta dig en titt bland våra oljeriggar där alla bubblare och bongar är specifikt byggda för just detta ändamål. Genom att använda adaptrar kan du även oftast bygga om en vanlig bong så att den blir dab-vänlig. Glöm inte heller att köpa dig en gasbrännare att värma upp din nail med medans du ändå är här. Om du är en nybörjare - var försiktig och ta det lugnt!

Praktisk dabbing-ask med fem högkvalitativa verktyg i rostfritt stål som kan användas vid extraktionsproduktion eller som dabbers. Denna metallask från Black Leaf O!L innehåller även en silikonbehållare för extraktförvaring. Storlek: 17,5 x 6 x 2 cm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Väldigt unik och speciell oljerigg med en banger som låter dig njuta av extrakt såsom koncentrat och vax. Använd riggen genom att hetta upp bangerns underdel med en stormtändare eller tändare. Placera därefter ditt koncentrat i bangern med hjälp av en dabber. Det rekommenderas att du använder en car..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Kombinerad oljerigg/ört bong i unik och lekfull design. Cirka 19,5 cm hög och kommer med både en banger och en ört kopp beroende på vad tillfället kräver. Bongen är recycler typ och betyder kort sagt att vattenfiltrering är effektivare än bongar utan denna funktion...
949 SEK
Exkl moms:759 SEK
Oljetank till din vape-penna med 510-gänga. Tanken klarar av 0,5 ml vätska, har ett keramiskt värmeelement och passar samtliga pennor med 510-gänga. Den är 52 mm hög och kommer i vit färg...
120 SEK
Exkl moms:96 SEK
Oljetank till din vape-penna med 510-gänga. Tanken klarar av 1 ml vätska, har ett keramiskt värmeelement och passar samtliga pennor med 510-gänga. Den är 64 mm hög och kommer i silverfärg med en liten cannabis-logo på sidan.  ..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
Med denna helautomatiska rosinpress från Qnubu kan du enkelt och säkert göra ditt eget koncentrat från örter och blommor. Till skillnad från annan extrahering där du använder alkohol eller butangas med dina örter, så använder du med Qnubu endast värmeplattor som trycks ihop med högt tryck! Denna pre..
19 999 SEK
Exkl moms:15 999 SEK
“Conrok” extraheringskit från Black Leaf O!L innehåller allt du behöver för att komma igång med extrahering av oljor från örter och blommor. I detta paket får du en extraherare, 300 ml Black Leaf butangas, en tallrik av silikon för bearbetning, en dabber, en silikonbehållare och en vattensäker ..
2 229 SEK
Exkl moms:1 783 SEK
En mycket effektiv rosinpress där du på egen hand kan göra ditt koncentrat. Denna press väger runt 4,5 kg och är bland våra mindre pressar, men ger dig bra avkastning på dina örter med ett tryck på upp till 350 kg. Maskinens max-temperatur är 250°C, men vi rekommenderar att du håller dig runt 1..
3 599 SEK
Exkl moms:2 879 SEK
Detta dubbelsidiga papper med silikonbeläggning från Qnubu klarar upp till 220°C och är gjort för extrahering av oljor och vax. När du arbetar med rosinpressar, lägger du dina blommor eller örter i en rosin-filterpåse. Filterpåsen placeras sen mellan parchment-papper innan du slutlige..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Domeless nail i titanium för användning av koncentrat. Den är kopplad till en keramisk adapter som har en socket på 14.5 mm. Tack vare denna adapter kan du koppla denna nail till bongar med hona-uttag, generellt gjorda för örter.  ..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Special Recycler För koncentrat   Special Recycler bong från Thug Life, gjord av borosilikatglas med 20 cm höjd. Den har en slitsad perkolator som bryter ner din rök och en oljekopp som sitter i en 14,5 mm socket.  ..
439 SEK
Exkl moms:351 SEK
Förvaringsburk för koncentrat med två silikon-insatser samt ett hårt ytterskal. Storlek på insatsen är 5 ml x 2 OBS! Levereras i osorterade färger...
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
Visar 1 till 12 av 102 (9 Sidor)