Varukorg

Nikotin- och tobaksfritt

Produkterna på denna sida är helt fria från nikotin och tobak. Med "ångstenar" slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid.

Steamshox Two Apples CBD är ett alternativt tobak till din vattenpipa och innehåller inget som helst nikotin!Vikt: 70 gSmak: äpple..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Högkvalitativt tobaksalternativ för vattenpipaFri från nikotin och tobakShiazo SteamshoX ångstenar är en smakfull nikotinfri tobaksersättning till din vattenpipa. Med dessa ångstenar slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller flera giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid. M..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
BIGG Ice Rockz är en riktigt god och nikotinfri tobaksersättning för vattenpipor som tillåter smakfull "rökning" utan rök. Dessa små stenar är tillverkade av ett poröst material som vid tillverkning blandas med smakämnen som vid uppvärmning förångas istället för att förbrännas. Resultatet blir en sm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Beamer Ice Drops
Fynd
Beamer Ice Drops äs små bitar av gel som har injicerats med glycerin och andra smakämnen som vid upphettning med vattenpipskol producerar ångor istället för rök. De innehåller inget nikotin, ingen tobak och kan göra enorma moln! Byt ut din vattenpipstobak med Ice Drops och gör dig av med tjära, kolm..
59 SEK 89 SEK
Exkl moms:47 SEK
Shiazo Steam Stones är en nikotinfri tobaksersättning till din vattenpipa som finns i flera goda smaker. Med dessa "ångstenar" slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid.Mineralstenarna tillverkas med hjälp av innovativ teknik där sma..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)