Varukorg

Nikotin- och tobaksfritt

Produkterna på denna sida är helt fria från nikotin och tobak. Med "ångstenar" slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid.

0
Universal Vaporcream är en lösning som kommer ge dig en gedigen rökupplevelse i åtminstone 2-3 timmarutan att använda tobakFördelarna med att använda Universal Vaporcream istället för vanlig röktobakIngen rök (glycerinet skapar en kraftig ånga istället för rök) Ingen rökgas, då Vaporcreamen inte bri..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Shiazo SteamshoX
18+ ENDAST!
Högkvalitativt tobaksalternativ för vattenpipaFri från nikotin och tobakShiazo SteamshoX ångstenar är en smakfull nikotinfri tobaksersättning till din vattenpipa. Med dessa ångstenar slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller flera giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid. M..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
BIGG Ice Rockz är en riktigt god och nikotinfri tobaksersättning för vattenpipor som tillåter smakfull "rökning" utan rök. Dessa små stenar är tillverkade av ett poröst material som vid tillverkning blandas med smakämnen som vid uppvärmning förångas istället för att förbrännas. Resultatet blir en sm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Shiazo Steam Stones
18+ ENDAST!
Shiazo Steam Stones är en nikotinfri tobaksersättning till din vattenpipa som finns i flera goda smaker. Med dessa "ångstenar" slipper du förbränning av tobak och att andas in rök som innehåller giftiga ämnen såsom tjära och kolmonoxid.Mineralstenarna tillverkas med hjälp av innovativ teknik där sma..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)