Varukorg

Övriga tillbehör

Dessa diffusor-pärlor i glas från Black Leaf kan göra vilken bong eller vattenpipa som helst till en gnistrande bubbler. Häll i en handfull pärlor i vattnet på din bong eller vattenpipa och se dem skapa mängder av små bubblor när du röker. Bubblorna kyler ner röken och fler partiklar filtreras bort...
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Hetta upp din kol på nolltid med Al Duchan Hellblazer på 1000 W. Den är 22 x 22 cm stor med en höjd på cirka 7 cm. Kabellängd: cirka 140 cm.  ..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Smokezilla Munstycke Edelstahl Guld
Fynd
Smokezilla kolbehållare gör att du kan skippa folien på din vattenpipa en gång för alla. Istället för att sticka hål, skruva och justera folien på din melass kan du placera denna kolbehållare och fylla upp med kol. Behållaren är gjord av rostfritt stål och är 8 cm hög. Diameter på utrymmet där du..
89 SEK 139 SEK
Exkl moms:71 SEK
AO Munstycke Edelstahl Gun Metal
Fynd
Idag är det enklare än någonsin att snabbt komma igång med en vattenpipa. Tänk på alla de gånger du har tagit med allt till vattenpipan, bara för att sedan inse att folien är kvar hemma. Med denna kolbehållare från AO kan du skippa folien helt och hållet! Fyll upp din vattenpipa som vanligt, men där..
89 SEK 139 SEK
Exkl moms:71 SEK
DUD Shisha Aluminiumfoile
Fynd
Aluminiumfolie i hög kvalité för att användas med din vattenpipa. Tillverkad utav DUD Shishas. 50 stycken.  ..
49 SEK 79 SEK
Exkl moms:39 SEK
Ersättningsdiffuser till DUD Glas Vattenpipa
Fynd
Tillbehör till DUD Glas Vattenpipa. En slitsad diffuser för din vattenpipa med ett uttag på 28 mm för lenare rök.  ..
59 SEK 99 SEK
Exkl moms:47 SEK
DUD Shishas Aluminiumfolie
Fynd
En rulle aluminiumfolie av högsta kvalitet, speciellt framtagen av DUD Shishas för alla vattenpipsentusiaster där ute. Extra tjock aluminium, betydligt bättre alternativ än den lokala livsmedelsbutikens varianter. Med extra tåliga och vassa tänder för avrivning. Perfekt bredd för vattenpipskoppar oc..
39 SEK 79 SEK
Exkl moms:31 SEK
En högkvalitativ kolbrännare från Champ som gör vattenpipsrökandet till en fröjd. Ersätter manuell antändning av kol för enkel och säker användning. Tänder dina kolbitar jämnt och effektivt. Kolbrännaren tar cirka 3 minuter att värma upp från att du slår på den. Effekt: 650 Watt EU-strömadapter ..
239 SEK
Exkl moms:191 SEK
DUD Shishas Diffuser
Fynd
En extra utbytbar vattenpips-diffuser från DUD Shishas för maximal kylning och filtrering av röken. Ansluts till percolatorn som går in i vasen. Passar DUD-modellerna LK15BL, LK15W, LK17A och LK18BK. Innerdiameter: 20 mm Ytterdiameter: 35 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
10 SEK 39 SEK
Exkl moms:8 SEK
Isbricka (Blad)
Fynd
Gör dina egna isbitar i formen av blad från det japanska lönnträdet! Fungerar utmärkt att göra isbitar till sin bong eller vattenpipa med - med andra ord inte bara till svalkande drycker. Brickan är tillverkad i silikon av hög kvalitet. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
26 SEK 69 SEK
Exkl moms:21 SEK
RYOT Hauler Bag (Svart)
Fynd
Hauler-väskan från RYOT är en multifunktionell, luktsäker, vattentät, låsbar väska med justerbar storlek för alla som behöver ett stort förvaringsutrymme. Väskan är även utrustad med externa fickor för diverse tillbehör. Med väskan ingår en borttagbar och luktabsorberande insats tillverkad av kol so..
999 SEK 1 269 SEK
Exkl moms:799 SEK
Isbitar från DUD Shishas tillverkade i akryl som stoppas i vattnet på din vattenpipa eller bong. Med inbyggd LED-belysning som skapar en effektfull och mysig atmosfär vid rökning. Har flera olika färger på ljuset som ställs in med en knapptryckning. Kan stoppas i frysen innan rökning för att på så s..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 12 av 16 (2 Sidor)