Varukorg

Övriga tillbehör

Slipp använda folie med en Mockingbird kolhållare. Detta set med en Mockingbird och lerkopp tar bort risken att du ska råka bränna ditt material. Det är bara att lägga det glödande kolet på nätet och placera hållaren på koppen. Kolhållaren är gjord i metall med plasthandtag för enklare hantering.Dia..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Kol tång i metall, 29 cm lång.Ett måste om du hanterar glödande kolbitar...
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
AO Aluminiumfolie är ett oumbärligt tillbehör för alla passionerade vattenpipsrökare. Kraftiga och operforerade aluminiumfolie-blad av hög kvalitet.Antal: 50 stStorlek: 15 x 15 cmTjocklek: 40 μm..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
En rulle aluminiumfolie att använda med din vattenpipa. Perfekt bredd för vattenpipskoppar och längden på hela tolv meter säkerställer en lång livslängd.Längd: 12 meterBredd: ca 11,5 cmVid återförsäljarköp: 1 st/pack..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Tänd kolen till din vattenpipa med en elektrisk kolbrännare från Al Mani. Upp till 6 kolbitar får plats på det medföljande gallret, som med fördel används för att skydda kolbrännaren från smuts. Spänning: 50-60Hz, 220-240VCE-godkänd ..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Mockingbird kolhållare till din vattenpipa, som gör att du slipper använda folie. Lägg glödande kol på nätet och placera hållaren på koppen. Ingen risk att råka bränna ditt material. Kolhållaren är gjord i metall med plasthandtag för enklare hantering. Passar lerkoppar med yttre diameter på ca 6-6,5..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Tänd vattenpips-kolen med denna portabla CoAla Gasbrännare. Väldigt praktisk och lätt att använda...
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Tänd kolen till din vattenpipa med Sinned 5 minutes Inferno elektriska koltändare. Den har 5 värmenivåer och som namnet avslöjar så tar det bara 5 minuter att antända kolen med maxstyrkan på 1000 watt.Sinned koltändare är CE-märkt och säkerhetstestad med överhettningsskydd. Använd det medföljande ga..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Tänd kolen till din vattenpipa med denna elektriska Kolbrännare. Nu behöver du inte längre vända på kolen, brännaren tänder kolen jämnt på alla sidor samtidigt...
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Ljussätt din vattenpipa med en mini-LED-lampa. LED-lampan är självhäftande och placeras i håligheten i vasens botten på din Aladin-vattenpipa. Mini-LED är gjord för Aladin-vattenpipor, men kan även passa andra vattenpipor som har samma slags hålighet i botten av sin vas.Höjd: 1,8 cmDiameter: 5,2 cmF..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Metallbehållare med handtag för ditt kol. Rymmer cirka 6-8 stora bitar av kol.Längd: 34 cm..
219 SEK
Exkl moms:175 SEK
Vindskydd till din vattenpipa från Aladin. Vindskyddet är gjort av aluminium med ett handtag i plast för lättare hantering. Det skyddar inte enbart mot vind utan kan även skydda dig från brännskador och är dessutom ett snyggt tillägg till din vattenpipa.Höjd: 14 cmDiameter nertill: 12 cm..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Visar 1 till 12 av 15 (2 Sidor)