Varukorg

One Hitters

RYOT Super Magnetic Dugout är en produkt där du får en One Hitter i en låda som även fungerar fint att förvara örter i. Med det patenterade locket kommer dina örter inte avge några dofter heller. Hela asken har en pistolform som är väldigt bekväm för handen, och den är dessutom förstärkt med alum..
669 SEK
Exkl moms:535 SEK
En glaspipa från Ooze som du smidigt kan fylla upp med örter. Pipan passar dig som inte har tiden att rulla med papper eller är ute efter något enkelt att använda när du är ute. Pipan kommer i osorterade färger och levereras i ett rör för att skydda pipan när du inte använder den...
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT som passar med deras valfria kompletterande Taster Box. Just denna version är utrustad med en fjäder som gör det superlätt att skopa upp en liten nypa och konstruktion i eleganta träsorter. Cirka 7,5 centimeter lång. Passar med Taster Bo..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT. Just denna version är tillverkad i elegant valnötsträ och koppen är i glas för extra ren smak. Cirka 7,5 centimeter lång vilket gör att den passar RYOTs Taster Box i storlek large perfekt. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT. Just denna version är tillverkad i elegant valnötsträ och koppen är i glas för extra ren smak. Cirka 7,5 centimeter lång och 12 millimeter tjock (XL) med extra rymlig kopp. Vänligen notera att denna XL-version inte passar ihop med RYOTs..
259 SEK
Exkl moms:207 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT som passar med deras valfria kompletterande Taster Box. Just denna version är utrustad med twist-konstruktion för enkel tömning och rengöring, en så kallad "digger tip" som underlättar när man plockar upp en nypa örter, samt konstruktion..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT som passar med deras valfria kompletterande Taster Box. Just denna version är utrustad med en så kallad "digger tip" som underlättar när man plockar upp en nypa örter, samt konstruktion i elegant lönnträ. Cirka 7,5 centimeter lång. Passa..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
En pipa i one-hitter-modell, en så kallad Taster Bat från RYOT som passar med deras valfria kompletterande Taster Box. Just denna version är utrustad med en "digger" i toppen som gör det lättare att skopa upp en liten nypa samt ett mycket diskret cigarettutseende. Passar med Taster Box i storlek lar..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
En riktigt fin och prisvärd one-hitter tillverkad av borosilikatglas. Med sicksack-format rör för att öka kylningen och platt munstycke för bekvämare rökning. Längd: 10,5 cm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Cigarettpipa
Fynd
En liten och extremt diskret one hitter-pipa i metall, med ett utseende som påminner om en vanlig cigarett. Rymmer en nypa örter eller tobak för ett snabbt och nästintill osynligt bloss - innan den stoppas ner i din ficka eller döljs i handen precis som en vanlig cigarett. Perfekt att ta med ut på ä..
9 SEK 35 SEK
Exkl moms:7 SEK
Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)