Varukorg

Rengöring

Här kan du hitta hela vårt sortiment av rengöringsprodukter till vattenpipor, bongar, pipor m.m. Det är väldigt viktigt att ta hand om sin utrustning, annars sitter man där en vacker dag men en pipa som smakar gammal strumpa och ångrar att man inte tvättade den ibland. Piprensare, rengöringsmedel, trasor, borstar och annat som hjälper dig att hålla dina rökdon rena och fina hittar du i denna avdelning. Ett klassiskt sätt att rengöra på är med alkohol och salt, dock är detta sätt inte speciellt snabbt och kommer troligtvis göra dig utmattad, så om du vill ha något effektivt är detta rätt plats att leta på!

0
Res Caps från ResÖlution är ett riktigt smart kit med elastiska lock tillverkade av högkvalitativ silikon. Används för att täcka över öppningarna på din bong eller bubblare för att enkelt kunna rengöra den med "skak-metoden" där rökdonet fylls med rengöringsvätska och skakas tills den är helt ren. P..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Rengöringsmedel för vattenpipa i praktisk sprayflaska. Denna rengöringsprodukt löser upp och tar bort rester och odörer i din vattenpipa.Spraya några gånger på de smutsiga ytorna och låt verka i 1-3 minuter och sköljs sen i varmt (ej hett) vatten.Doft: CitrusVolym: 300 ml..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
GiftfriMiljövänlig100% plantbaserade ingredienserNu kan du rengöra din dabb-rigg, bong, banger och andra röktillbehör med en rengöringsprodukt som är snäll mot både dig och miljön! Organiska Glass Clear från Dark Crystal är ett giftfritt rengöringsmedel med 100% plantbaserade ingredienser. Denna red..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Silikon Plugg-set 14mm (10-pack)
Fynd
Plugg i silikon för att plugga igen bong-socket under rengöring, resa eller förvaring.Antal: 10 stPassar socket: 14,5 mm..
159 SEK 179 SEK
Exkl moms:127 SEK
Silikon Plugg-set (10-pack)
Fynd
Plugg i silikon för att plugga igen bong-socket under rengöring, resa eller förvaring.Antal: 10 stPassar socket: 18,8 mm..
99 SEK 179 SEK
Exkl moms:79 SEK
Plugg-set i silikon till din bong. Att plugga igen socket, munstycke och lufthål under bongrengöringen, gör att du kan skaka den ordentligt och få den extra ren. Pluggarna är dessutom bra när du vill ta med dig bongen nånstans, då vattnet kan vara kvar i bongen.Passar munstycken: 32-48 mm och socket..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Flaska med Bong Shine rengöringsmedel från Black Leaf, innehållande 99,9% isopropanol. Detta rengöringsmedel är speciellt gjort för att rengöra dabbing-verktyg i glas och metall, samt som lösningsmedel för olja, koncentrat, harts m.m. 250 ml Säkerhetsinstruktioner: både vätska och ångor är myc..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Flexibel rengöringsborste med bomullsspets för lättare rengöring och torkning, samt svinborst för hårdare tag. Material: bomull, svinborst, metall Längd: 50 cm Diameter: 45 mm..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Flexibel rengöringsborste med framåtbundna svinborst. Material: svinborst, metall Längd: 28 cm Diameter: 25-35 mm..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Borste för rengöring av: Pipor Bong Vaporizers Grinders Övrigt Borstarna säljes styckvis. Längd: 13,5 cm Diameter: 1 cm..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
RezBlock från 420 Science är en helt naturlig vattenrening som ger det ultimata skyddet för att hålla din bong och andra rökdon i glas rena. Lägg bara till ett par droppar i ditt bongvatten varje gång du gör ett vattenbyte och du kommer att spara många tråkiga timmar av rengöringstid. RezBlock funge..
379 SEK
Exkl moms:303 SEK
Ett rengöringspaket från Zeus som innehåller allt du behöver för en perfekt rengöring av din vaporizers olika delar: en flaska med kraftfullt rengöringsmedel för olika typer av material och ytor, smarta bomullspinnar med alkohol för rengöring av kammare och andra trånga utrymmen, servetter med alkoh..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Visar 1 till 12 av 29 (3 Sidor)