Varukorg

Rengöring

Här kan du hitta hela vårt sortiment av rengöringsprodukter till vattenpipor, bongar, pipor m.m. Det är väldigt viktigt att ta hand om sin utrustning, annars sitter man där en vacker dag men en pipa som smakar gammal strumpa och ångrar att man inte tvättade den ibland. Piprensare, rengöringsmedel, trasor, borstar och annat som hjälper dig att hålla dina rökdon rena och fina hittar du i denna avdelning. Ett klassiskt sätt att rengöra på är med alkohol och salt, dock är detta sätt inte speciellt snabbt och kommer troligtvis göra dig utmattad, så om du vill ha något effektivt är detta rätt plats att leta på!

Borste för rengöring av: Pipor Bong Vaporizers Grinders Övrigt Borstarna säljes styckvis. Längd: 13,5 cm Diameter: 1 cm..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
Flexibla och sträva piprensare av hög kvalitet från Zen som passar utmärkt att rengöra pipor, vaporizers och koppar med. Kombinera gärna med isopropanol-sprit eller något av våra rengöringsmedel för bästa effekt. Längd: 15 cm Antal: 44 stycken Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
35 SEK
Exkl moms:28 SEK
Flexibla och mjuka piprensare av hög kvalitet från Zen som passar utmärkt att rengöra pipor, vaporizers och koppar med. Kombinera gärna med isopropanol-sprit eller något av våra rengöringsmedel för bästa effekt. Längd: 15 cm Antal: 44 stycken Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
30 SEK
Exkl moms:24 SEK
Flexibel rengöringsborste med framåtbundna svinborst. Material: svinborst, metall Längd: 28 cm Diameter: 25-35 mm..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
RezBlock är en helt naturlig vattenrening som ger det ultimata skyddet för att hålla din bong och andra rökdon i glas rena. Lägg bara till ett par droppar i ditt bongvatten varje gång du gör ett vattenbyte och du kommer att spara många timmar av rengöringstid. RezBlock fungerar genom att skapa en ha..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Flexibel rengöringsborste med bomullsspets för lättare rengöring och torkning, samt svinborst för hårdare tag. Material: bomull, svinborst, metall Längd: 50 cm Diameter: 45 mm..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Flexibla och lite strävare piprensare av hög kvalitet från Black Leaf som passar utmärkt att rengöra pipor, vaporizers och koppar med. Kombinera gärna med isopropanol-sprit eller något av våra rengöringsmedel för bästa effekt. Längd: 30 cm Antal: 20 st Vid återförsäljarköp: 1st/pack..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
RezBlock är en helt naturlig vattenrening som ger det ultimata skyddet för att hålla din bong och andra rökdon i glas rena. Lägg bara till ett par droppar i ditt bongvatten varje gång du gör ett vattenbyte och du kommer att spara många timmar av rengöringstid. RezBlock fungerar genom att skapa en ha..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
Extra lång och flexibel rengöringsborste i rostfritt stål. För vattenpipor, bongar, pipor m.m. En nödvändighet vid rengöring av större rökdon! Längd: 57 cm Färg: Röd, gul, grön Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
GiftfriMiljövänlig100% plantbaserade ingredienserNu kan du rengöra din dabb-rigg, bong, banger och andra röktillbehör med en rengöringsprodukt som är snäll mot både dig och miljön! Organiska Glass Clear från Dark Crystal är ett giftfritt rengöringsmedel med 100% plantbaserade ingredienser. Denna red..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
RezBlock från 420 Science är en helt naturlig vattenrening som ger det ultimata skyddet för att hålla din bong och andra rökdon i glas rena. Lägg bara till ett par droppar i ditt bongvatten varje gång du gör ett vattenbyte och du kommer att spara många tråkiga timmar av rengöringstid. RezBlock funge..
379 SEK
Exkl moms:303 SEK
Rostfri rengöringsborste (44cm)
Fynd
Stainless Brush L:44cm Borse för regöring utav din bong Storlek:44cm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
49 SEK 59 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 12 av 30 (3 Sidor)