Varukorg

Munchies

Hampa-te med rooibos. En påse med te tillverkat av ekologiskt odlade hampablad och rooibos. Använd 1-2 teskedar te till en kopp (ca 200 ml), låt dra i minst tre minuter.Smak: RooibosMängd: 40 gFrån Tyskland..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Hampa-te med citronsmak. En påse med te tillverkat av ekologiskt odlade hampablad, citrongräs och björnbärsblad. Använd 1-2 teskedar te till en kopp (ca 200 ml), låt dra i minst tre minuter.Smak: CitronMängd: 40 gFrån Tyskland..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Mr. Feelgood's Hampa-te. En påse med löste innehållande ekologiskt EU-certifierad hampa helt utan tillsatser, koffein eller THC.Använd 1-2 teskedar te till en kopp (ca 200 ml), låt dra i minst tre minuter.Smak: Nature (utan smaksättning)Mängd: 40 gramTillverkad i Tyskland ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Örtinfusera och dekarboxyleringNebula Boost är en diskret, portabel och enkel att använda, och aktiverar ditt materialt fullt ut så att du kan göra dina egna edibels eller drinkar.Att dekarboxylera i en Nebula istället för ugnen ger dig bättre kontroll över värmen, vilket i sin tur minskar risken at..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
En påse med naturligt te tillverkat av ekologiskt certifierad hampa. För en oförglömlig upplevelse med unik smak! Utan extra smaksättning för en smak så nära den äkta varan som möjligt. Tillverkad i Tyskland. THC-fri produkt. Smak: Natural (utan smaksättning) Mängd: 40 gram Vid återförsäljark..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
En påse med naturligt te tillverkat av ekologiskt certifierad hampa. För en oförglömlig upplevelse med unik smak! Med tillsatt damiana för mer arom och en mer avslappnande effekt. Tillverkad i Tyskland. THC- och koffeinfri produkt. Innehåller 62,5% cannabis sativa-blad och 37,5% damiana-blad. Sma..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)