Your most trusted online headshop
close

Garanti

Digitalvågar:
Vågar kommer ibland med en garanti på 3, 5 eller till och med 10 år. Det är viktigt att veta att denna garanti ges från tillverkaren och inte från Smoketower. Vi inkluderar däremot alltid ett års garanti med alla digitalvågar i vårt sortiment. Detta betyder att vi kostnadsfritt byter ut din trasiga enhet förutsatt att köpet skett inom ett års tid och att digitalvågen inte utsatts för någon yttre åverkan. Digitalvågar är ömtåliga och känsliga för både stötar och högre tyngder än vad de är avsedda för. Det är därför viktigt att vara försiktig dels vid användning men också vid förvaring så att vågen inte hamnar i kläm. Vill du utnyttja en eventuell längre garanti måste du själv kontakta tillverkaren.

Vaporizers:
Gällande vaporizers för koncentrat: Med koncentrat menas exempelvis rosin, olja, vax, BHO (Butane Honey Oil), shatter och budder. Garantin gäller inte om vaporizern går sönder för att man försökt förånga något annat än just ett äkta koncentrat.
Flera vaporizer-tillverkare har särskilda garantier på sina vaporizers och för att utnyttja dessa måste du ibland kontakta dem personligen. Nedan har vi samlat dessa tillverkare och deras sidor för garantiärenden. Alla vaporizers har minst ett års garanti men för att göra ditt serviceärende så snabbt och smidigt som möjligt är det bäst att du som kund kontaktar dem direkt, annars måste det gå via oss vilket förlänger tiden innan du får tillbaks din reparerade maskin. Är du osäker på något eller om tillverkaren av din produkt inte finns listad här kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig rätt!

Arizer
http://arizer.com/warranty

Boundless
https://bndlstech.com/warranty-services


DaVinci
http://www.davincivaporizer.com/warranty-information

Firefly
https://www.thefirefly.com/support

Hot Box
http://hotboxvaporizer.com/contact

IOLITE
http://www.iolite.com/contact_support

Magic-Flight
http://support.magic-flight.com/customer/portal/emails/new

Storz & Bickel
https://www.storz-bickel.com/shop_eu/en/support

Vapir
http://www.vapir.com/support/warranty