Varukorg

Garanti

FÖRSÄKRADE PAKET & LEVERANSER
Om du ser fysiska skador på din försändelse måste du redan vid hämtning anmäla detta hos ditt ombud. Ta ej med skadat paket hem utan låt ditt ombud ordna retur av försändelsen till oss. Så fort vi mottagit paketet från ombudet, skickar vi ett nytt paket till dig.


GLAS, TRÄ & METALL
Detta omfattar främst bongar, pipor, chillums men även andra rökdon där dessa material återfinns. Kontrollera produkterna noggrant innan första användning och hör av dig omgående om varan skadats under leverans. Om produkten är oanvänd kan vi byta ut den inom 14 dagar. Om du använt produkten trots skador, kan vi ej ersätta dig för produkten. Om något mot förmodan skulle saknas i paketet, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.


TÄNDARE
Om du har handlat en tändare som av någon anledning inte fungerar, måste du anmäla detta inom 14 dagar. Innan du gör detta måste vi dock be dig att kontrollera följande:

Om tändaren är gasdriven
  – Har du provat att fylla på mer gas?
  – Ser du en gnista från tändaren när du trycker ner tändningen?

Om tändaren är elektronisk
  – Har du kontrollerat att den har laddning? (görs enklast med medföljande USB-kabeln)
  – Ser du en gnista från tändaren när du trycker ner tändningen?

Om du efter uthämtat paket märker att någon del saknas eller har gått sönder, hör av dig omgående till vår kundtjänst så hjälper vi dig.


GRINDERS
Grinders från följande företag har 1 års garanti: RYOT, Kannastör, RooR, SpaceCase och Storz & Bickel.

Övriga grinders har ingen garanti, men om du märker av något fel inom 14 dagar från att du tagit emot paketet så är du varmt välkommen att höra av dig till oss för hjälp.


CLEANURINE & DETOX
Vi erbjuder inga garantier på CleanUrine eller Detox-produkter. För att öppet köp/bytesrätt ska gälla måste produkten vara oanvänd och med plomberingen kvar på paketet. Smoketower lämnar ingen garanti på att dina tester passerar kontroll.

Smoketower lämnar ingen garanti på att dina ögon blir mindre röda med ögondroppar, då olika människor påverkas på olika sätt.


DIGITALVÅGAR
Vågar kommer ibland med en garanti på 3, 5 eller till och med 10 år. Det är viktigt att veta att denna garanti ges från tillverkaren och inte från Smoketower. Vi inkluderar däremot alltid 1 års garanti med alla digitalvågar i vårt sortiment. Detta betyder att vi kostnadsfritt byter ut din trasiga enhet förutsatt att köpet skett inom ett års tid och att digitalvågen inte utsatts för någon yttre åverkan.

Digitalvågar är ömtåliga och känsliga för både stötar och högre tyngder än vad de är avsedda för. Det är därför viktigt att vara försiktig dels vid användning men också vid förvaring så att vågen inte hamnar i kläm. Vill du utnyttja en eventuell längre garanti måste du själv kontakta tillverkaren.


E-CIGARETTER
Vi har 1 års garanti på våra e-cigaretter. För att nyttja din garanti, hör av dig till vår kundtjänst innan du skickar din e-cigarett till oss. Vi kontrollerar om produkten är funktionsduglig eller ej och efter godkänd reklamation skickar vi ut en ny e-cigarett.


VAPORIZERS
Vi har 1 års garanti på vaporizers från följande företag: Airvape, Arizer, Boundless, DaVinci*, DynaVap, Firefly, Flowermate, Ghost, Grenco Science, Hazetech, Magic Flight, PAX*, Xvape**, Sticky Bricks, Weecke och Zeus.

Slutar din vaporizer att fungera inom garantitiden, kontakta vår kundtjänst för att få en returfraktsedel. OBS: Rengör vaporizern noggrant innan du packar ner den i dess originalförpackning eller motsvarande. Efter godkänd reklamation kontaktar vi dig och skickar ut en ny vaporizer. Skulle produkten mot förmodan inte finnas kvar i sortimentet, förbehåller vi oss rätten att ersätta dig med en minst likvärdig produkt.

Om det gått mer än 1 år sedan du fick din vaporizer måste du som kund själv kontakta leverantören vid reklamation.

* DaVinci och Pax erbjuder 10 års garanti totalt, men bara 1 år via Smoketower.

** Xvape erbjuder totalt 1 års garanti. Se därför till att anmäla omgående inom garantitiden för att vi ska kunna hjälpa dig.

Storz & Bickel erbjuder följande garantier:
  - 2 års garanti på produkterna Mighty och Crafty+
  - 3 års garanti på produkterna Volcano och Plenty
Dessa garantier erbjuds utav Storz & Bickel själva, därför ska du som kund höra av dig direkt till Storz & Bickel vid reklamationsärenden.


FRÖN FRÅN SWESEEDS.COM
Då Sweseeds frön säljs som souvenirer gäller garantin enbart om fröet är skadat vid leverans, garantin täcker INTE grobarhet.