Varukorg

Filter & Nätgaller

Ett nätgaller används för att hålla aska och plantmaterial ute från ditt rökdon men också främst för att hålla det borta från användarens mun. Vi anser att nätgaller är något som måste finnas i varje rökares hem oavsett om du använder en pipa eller bong. Det finns några olika modeller och storlekar men vanligtvis hittar du dem i storlekar på 10 till 25 mm till bra priser. Eftersom priset är så långt rekommenderar vi att du provar några stycken modeller så att du hittar den bästa för just dina preferenser. Om du någonsin får slut på nät och inte har tid att vänta på en order är en klassiker att lägga ner en eller ett par stycken småstenar i koppen som funkar rätt bra medan du väntar på din beställning!

Fem stycken nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av mässing och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 18-20 mm Antal: 5 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
8 SEK
Exkl moms:6 SEK
Fem stycken nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av mässing och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 25 mm Antal: 5 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
8 SEK
Exkl moms:6 SEK
Fem stycken nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av mässing och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 10 mm Antal: 5 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
8 SEK
Exkl moms:6 SEK
En påse med nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av rostfritt stål och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 15 mm Antal: 100 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Nätgaller i rostfritt stål från Black Leaf till din pipa eller bong.Diameter: 12,5 mmAntal: 5 st/askVid återförsäljarköp: 100 askar..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
En påse med nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av rostfritt stål och är lätta att klippa till för att justera storleken.Diameter: 17 mmAntal: 100 stVid återförsäljarköp: 1 st/pack..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
En påse med Smoketower nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong, pipa eller som tillbehör till vaporizer. Tillverkade av rostfritt stål och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 10 mm Antal: 100 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Nätgaller i rostfritt stål från Black Leaf till din pipa eller bong.Diameter: 20 mmAntal: 5 st/askVid återförsäljarköp: 100 askar..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Nätgaller i rostfritt stål från Black Leaf till din pipa eller bong.Diameter: 15 mmAntal: 5 st/askVid återförsäljarköp: 100 askar..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Fem stycken nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av mässing med en extra tålig rundad kant för längre livstid. Diameter: 20 mm Antal: 5 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
22 SEK
Exkl moms:18 SEK
En påse med nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av rostfritt stål och är lätta att klippa till för att justera storleken. Diameter: 20 mm Antal: 100 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Fem stycken nätgaller, eller screens som de också kallas, som används vid rökning av bong eller pipa. Tillverkade av mässing med en extra tålig rundad kant för längre livstid. Diameter: 15 mm Antal: 5 st Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
17 SEK
Exkl moms:14 SEK
Visar 1 till 12 av 22 (2 Sidor)