Varukorg

Nikotin (Tobaksfritt)

Produkterna på denna sida innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Nikotinsalt kan vara ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera tobaksrök.

Voom Iris Mini Watermelon Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av vattenmelonsmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.S..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Strawberry Banana engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar med smak av jordgubbe och banan.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Sma..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Pineapple Lemon engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar med smak av söt ananas och fräsch citron.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Peach Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av persikosmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: Peac..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Passion Grapefruit engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar med smak av passionsfrukt och grapefrukt.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhale..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Orange Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av fräsch apelsinsmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Sm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Mix Berry engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av bärsmak.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: Mix BerryVolym: 2 mlVG/PG:..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Mint engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av klassisk mintsmak.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: MintVolym: 2 mlVG/PG:..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Mango Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av mangosmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: Mango ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Grape Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av saftig druvsmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Energy engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar med fruktig smak.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: EnergyVolym: 2 mlVG/PG:..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Voom Iris Mini Blueberry Ice engångsvape. Diskret, laddningsbar och enkel att använda. Ger ca 600 puffar av blåbärssmak med kyligt avslut.Nikotinsalt är ett bra substitut om du vill byta från rökning till vaping, då det ger dig en liknande nikotinkick utan den extra faran med att inhalera rök.Smak: ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 12 av 108 (9 Sidor)