Varukorg

Växtnäring

Biobizz | Try Pack Stimulant
Fynd
Biobizz Try·Pack med Root·Juice för bättre rotutveckling och tillväxt, Alg·A·Mic för rikligt med frodigt bladverk och Top·Max för större och välsmakande skördar. Ger grundläggande näring till 1-4 plantor...
299 SEK 349 SEK
Exkl moms:239 SEK
Biobizz | Try Pack Indoor
Fynd
Biobizz Try·Pack för inomhusodling med Bio·Grow för en mer produktiv jord, Bio·Bloom som hjälper till att skapa kraftigt blommande plantor och Top·Max för större och mer välsmakande skördar. Ger grundläggande näring till 1-4 plantor...
219 SEK 249 SEK
Exkl moms:175 SEK
Biobizz | Bio Up PH+ (250 ml)
Fynd
Bio·Up organisk pH-regulator från Biobizz för justering av pH-värdet i alla typer av substrat utan att skada jordens mikroliv. Bio·Up kan användas under den vegetativa perioden och blomningsperioden.Mängd: 250 ml..
119 SEK 129 SEK
Exkl moms:95 SEK
Biobizz | Alg A Mic (1 liter)
Fynd
Alg·A·Mic revitaliserande näring från Biobizz med ekologiskt sjögräsextrakt som tillgodoser hela spektrumet av en växts behov, vilket resulterar i frodigt grönt bladverk och stora frukter. Alg·A·Mic kan användas under blomnings- och tillväxtperioden.Mängd: 1 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Biobizz | Bio Grow (1 liter)
Fynd
Bio·Grow tillväxtgödsel från Biobizz som innehåller vinasse - ekologiskt sockerbetsextrakt - som aktiverar substratets bakterieflora för en mer produktiv jord och tillväxt. Bio·Grow kan användas från att de första bladen visar sig till slutet av fruktproduktionen.Mängd: 1 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Biobizz | Bio Down PH- (0,5 liter)
Fynd
Bio·Down ekologisk pH-regulator från Biobizz är speciellt gjort för att sänka pH-nivån till optimala 6,2-6,5 utan att påverka övriga näringssubstrat du ger dina plantor. Bio·Down kan användas vid varje vattning under både den vegetativa- och blomningsperioden.Mängd: 0,5 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Biobizz | Top Max (1 liter)
Fynd
Top·Max organisk blomningsstimulator från Biobizz för större och mer välsmakande grödor. Den innehåller humus- och fulvinsyror för bättre tillväxt och ökad storlek på blomklasarna, förbättrat näringsupptag, stimulerad växtmetabolism och cellbildning. Top·Max kan användas under hela blomningsperioden..
299 SEK 349 SEK
Exkl moms:239 SEK
Biobizz | Root Juice (1 liter)
Fynd
Biobizz Root·Juice gjord med premium humussyra och sjögräs som gör underverk för din plantas rotutveckling och tillväxt.Mängd: 1 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Biobizz | Fish-Mix (1 liter)
Fynd
Biobizz Fish·Mix är gjord med ekologisk fiskemulsion och sockerbetsextrakt som stimulerar produktionen av mikroorganismer, mineraler och nyttiga bakterier i jord och substrat. Fish·Mix kan användas under plantans första tillväxtstadier och under blomningsfasen.Mängd: 1 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Biobizz | Bio Heaven (1 liter)
Fynd
Bio·Heaven organic energy booster från Biobizz innehållande noggrant utvalda biologiska stimulanser, som aminosyror, som är speciellt framtagna för att förbättra växtens struktur och ämnesomsättning samt förbättra klorofyllproduktionen. Bio·Heaven kan användas under hela odlings- och blomningsperiod..
259 SEK 299 SEK
Exkl moms:207 SEK
Biobizz | Acti-Vera (1 liter)
Fynd
Biobizz Acti·Vera är en naturligt stärkande produkt för plantor tillverkad med aloe vera-extrakt som gör växterna starkare och friskare genom att förbättra grobarhet, ämnesomsättning och näringsupptag. Acti·Vera kan användas under den vegetativa och blommande fasen för att stimulera tillväxt och blo..
259 SEK 299 SEK
Exkl moms:207 SEK
Biobizz | Bio-Bloom (1 liter)
Fynd
Bio-Bloom ekologiskt näringsmedel från Biobizz gjord av en optimal mix av kväve, fosfor, kalium, enzymer, aminosyror och vegetabiliska hormoner som ger dina plantor kraftigare blomning. Bio-Bloom kan användas från blomningsperioden fram till skörden.Volym: 1 liter..
169 SEK 199 SEK
Exkl moms:135 SEK
Visar 1 till 12 av 43 (4 Sidor)